parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 με την κρίση που ερχεται,μήπως να το σκεφτουμε καλύτερα οτι δεν ειναι και τόσο δύσκολο να κανουμε και τα υδραυλικα ενος WC μονοι μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 και ο ηλεκτρολογος πόσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Δεν ξέρω ακόμα. Περιμένω να μου πει. Ομως ειναι μαζι με ενα δωματιο 25 τετραγωνικων με χρηση γραφειου. Οποτε συνολικα θα ειναι η τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Αχα! ¨Ηθελα να ακουσω για το μπανιο πόσα αλλα αφού είναι συνολικο, οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Eπειδη ετυχε να φτιαξω ενα μπανιο περυσι τετοια εποχη στα πλαισια μιας ανακαινισης που ειχα, αποφασισα να ασχοληθω εγω ο ιδιος με την αγορα ολων των απαραιτητων υλικων. Σας πληροφορω οτι συνολο πρεπει να χα δωσει αν θυμαμαι καλα κοντα στα 250 ευρω... Καταλαβαινετε τι κερδος εχει ενας υδραυλικος που ζηταει μινιμουμ 1000 ευρω για ενα μπανιο. Σημειωτεον οτι ο υδραυλικος θα τα προμηθευεται και φθηνοτερα τα υλικα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glargkatzis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 τσ τσ τσ τί τιμές είναι αυτές στην αθήνα ρε παιδιά? να μου πεις για αυτό έχει φτάσει και 3000 ευρώ /μ2 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 ρε παιδιά αν τους τα δίνουμε εμείς ώς μηχανικοί αυτά που ζητάνε θα παίρνουν όλο και πιο πολλά! ειδικά απο εμάς τους Μηχανολόγους οι υδραυλικοί πέρνουν περισσότερα!εμείς δεν χρεώνουμε μελέτες σε ιδιότες για ένα σπιτάκι για να τους βάλουομε τα σώματα, δεν χρεώνουμε εργασία όταν μας παίρνουν τηλέφωνο για βλάβες οι πελατες νυχτιάτικα, δεν χρεώνουμε τους πελάτες extra και με το πέρας 2ετίας διότι σου λέει εσύ μου τα έβαλες και είσια και μηχανικός και και και......!!!αρα φταίμε εμείς που όταν ακούμε παράλογες τιμές δεν τους λέμε να πάνε σπιτάκι τους! η συνεργασία μηχανικού - εγκαταστάτη είναι αμφίδρομη και πρέπει να βγάζουν τα ανάλογα και οι 2.ΟΧΙ να αισχροκερδεί ο ένας εις βάρος του άλλου!πράγμα που γίνεται αν ακούω τέτοιες τιμές! ειδικά που τώρα οι υδραυλικοί δεν έχουν τόση δουλειά βρίσκεις ότι τιμή θές! ΔΛΔ πόσο θα σου πάρει για ένα Λουτρό?ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 παντα υπαρχει διαφορα αν αγοραζεις τα υλικα εσυ και οχι ο οποιοσδηποτε υπεργολαβος ή εγκαταστάτης. Το θεμα ειναι πρωτον αν ο προμηθευτης θα παρει επιταγες απο εσενα που δεν σε ξερει 20 χρονια, δευτερον αν εχεις χρονο να ασχοληθεις και τριτον να μην κανεις λαθος και σου λεει μετα ο υδραυλικος (που θα σε περιμενει και στη γωνια) "αυτο που μου φερες δεν κανει" κλπ Τωρα οταν ακουμε μαστορα να λεει "μα απο τα 10 χιλιαρικα τα 8 ειναι υλικα" εγω σας συμβουλευω να βαζετε τα γελια για να μην νομιζουν οτι ειμαστε και χαζοι. Ολα αυτα βεβαια εχουν να κανουν με τον εκφυλισμο ή την συγχυση που επικρατει για το επαγγελμα μας, που αντι να ειμαστε αυστηρα "agent" του πελατη και ο σκοπος μας να ειναι να εξασφαλιζουμε τις χαμηλοτερες τιμες με την μεγαλυτερη ποιοτητα, ειμαστε λιγο αυτο, λιγο εργολαβοι, παιρνουμε προμηθειες, λιγο απο το ενα, λιγο απο το αλλο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 έτσι όπως τα λες howard και είμαστε και ολίγον τι αναγκαίο κακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goalroufas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Εγώ λέω να πετάξουμε τα πτυχία μας σε ένα παλιοσυρτάρι και να πάμε να μάθουμε την τέχνη του υδραυλικού. Πραγματικά ζητάνε ότι θέλουνε. Και το κακό για όλους τους υπόλοιπους είναι ότι οι τιμές τους είναι παραπλήσιες, οπότε δεν πιστεύεις ότι σε "κλέβουν". Συνεργάζομαι συνέχεια με υδραυλικούς και το βλέπω αρκετά συχνά. Όσο για τα υλικά καλό είναι να τα παίρνετε μόνοι σας ή ακόμα καλύτερα να ζητάτε απόδειξη για αυτά που αγοράζουν. Αν και καθυστερημένη η απάντησή μου εύχομαι να έδωσα ένα χέρι βοηθείας σε εμάς τους άμοιρους μηχανικούς...(το παράκανα μου φαίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα