chris_gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Γι'αυτό κι εγώ όπου πάω κουβαλάω τα πάντα μαζί μου. Κινητή βιβλιοθήκη έχει καταντήσει το αυτοκίνητό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 EΠΟ για φωτοβολταικά πότε απαιτείται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Θα αλλάξει με την κατάθεση του Νομοσχεδίου. Ας περιμένουμε να δούμε τελικά τι θα βγει. Για το ίσχυε μπορείς να δεις εδώ κάποια Link http://www.advartia.eu/advartia.nsf/WebContent/69E3ADBB93A703B0C225728E00441608 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Για την υπευθυνη δήλωση του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη θέλουν μαζι και μια βεβαίωση από την εφορία...Τι Βεβαίωση ειναι αυτή και τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να την παρω απο την εφορία; Κανεις δεν ξερει για την θεώρηση της εφορίας στην Υπευθυνη Δηλωση Ηλεκτρολογου Εγκαταστατη για την ηλεκτροδοτηση ΦΒ παρκων; (Ειναι Η Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (Υ.Δ.Ε.) που θα προσκομιστεί (υπ΄ αριθ. 12 του εντύπου αίτησης), θα συνοδεύεται από βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα