ss_sk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2010 @stravops Στο τμήμα των Downloads έχει κάποια έγγραφα που βοηθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcher Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Ο πολιτικός ή και αρχιτέκτονας δεν μπορεί να υπογράψει ούτε τα υδραυλικά ούτε τα ηλεκτρολογικά της πισίνας. Το έχω αντιμετωπίσει στην Πολεοδομία νομίζω της Κηφισιάς, όπου χρειάστηκε να ξανατυπώσουμε τις μελέτες για να βάλω εγώ τη σφραγίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Ο Αλέξανδρος ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
villy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Απ'ό,τι γνωρίζω μπορεί ο αρχιτέκτονας να υπογράψει Η-Μ: για μελέτη έως 50 HP για επίβλεψη έως 200 HP αρκετές πληροφορίες ίσως βρείς στο: http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/tak/43/EPAGGELMATIKA%20DIKAIOMATA%20MIXANIKON.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Η-Μ:για μελέτη έως 50 HP για επίβλεψη έως 200 HP Αυτό ακριβώς αναφέρει και έγγραφο στα Downloads, όπως πρότεινα λίγες σειρές πριν. Σχετική νομοθεσία: Ν. 6422/34, Β.Δ. 16-3-50, Π.Δ. 38/91. Βέβαια το πιθανότερο να κοπούν σύντομα αυτά καθώς κατατέθηκε πρόσφατα το προσχέδιο για τα επαγγελματικά δικαιώματα που ενσωματώνει την Κοινοτική Οδηγία 36/2005 (η επονομαζόμενη ''Μπολκενστάιν''). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Σε μένα μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κανένας μηχανικός (αρχιτέκτονας, πολιτικός , τοπογράφος σε μερικές περιπτώσεις) πλην εμού να υπογράψει πισίνες. Όπως υπάρχει και όριο στην ύδρευση, αποχέτευση για υπογραφές των παραπάνων ειδικοτήτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα