L-Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ναι 2 σωστά. Απλά κοιτούσα κάτι φυλλάδια της BONPET που έλεγε για στάνταρ μεγέθη συστημάτων πχ. 6λιτρο για 5 ακροφύσια, 9λιτρο για 7 ακροφύσια κτλ.... . Για wet chemical δεν ξέρω.. Για την βαλβίδα τελικά μου είπαν ότι όλη η εγκατάσταση για να βάλεις και χειροκίνητη λειτουργία ανεβάζει και την τιμή, οπότε μπορεί και να μην συμφέρει τελικά... Ευχαριστώ και αν μάθεις κάτι εδώ είμαι!
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 θελει χειροκινητη και αυτοματη με πιεζοστατη συνηθως δε βαζουν τον πιεζοστατη για 2 λογους κοστος και οτι το δικτυο εχει σκονη μεσα παντα και πετρωνει υπαρχουν πολλα νεα συστηματα ψαξου
L-Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες τώρα, για την αμπούλα σου έλεγα. Χωρίς δίκτυο. Για το Bonpet τώρα, αφού είναι υγρό τί πετρώνει; Γενικά ψάχνω κανά νέο σύστημα, που να μπορεί και να καλύψει μόνο την φριτέζα, για οικονομικούς λόγους. γι αυτό σκέφτηκα την αμπούλα.. αλλά άκυρο!
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 για αυτο σε ΣΤΕ το μπονετ και το wet ch δε θα χουν προβλημα αυτο θελω να σου πω... αλλα σε ΣΤΕ
sofia f. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Εγώ θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα, έχω ένα κατάστημα το οποίο έχει 4 εστίες υγραερίου (μάτια) και ένα γκρίλ. Δεν έχει φριτέζα. Υπογράφω ότι η χρήση των ελαίων των εστιών είναι < 10λιτ και αφήνω το ΣΤΕ το οποίο είναι ήδη εγκατεστημένο ή βάζω σύστημα F;
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Έχουμε αναφέρει ξανά ότι: 1) για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μέχρι 10 λτ ελαίων-λιπών (δηλ φριτέζα) μπορούν να διατηρήσουν το ΣΤΕ με σκόνη και να βάλουν έναν πυροσβεστήρα φορητό F-class 2 Lt 2) για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν πάνω από 10 λτ λάδι, είναι υποχρεωμένες να τοποθετήσουν ΣΤΕ F-class από την προσωπική εμπειρία μου, θα σου πω ότι, λόγω υλικού (σκόνης) και λόγω του ότι το δίκτυο θα είναι υπό συνεχή πίεση, υπάρχει ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει το ΣΤΕ με σκόνη. - δεν λέω ότι δεν θα λειτουργήσει, λέω ότι υπάρχει ενδεχόμενο- παίζουν πολλά ρόλο εκεί. η εγκατάσταση, ο τεχνικός, οι συνθήκες φωτιάς κλπ.... Γι αυτό και αυτό το σύστημα τείνει να καταργηθεί σιγά σιγά και να μπει F-class παντού Στην περίπτωσή σου, θα κρατήσεις το ΣΤΕ που έχεις, εφόσον το συντηρήσεις καλώς, θα βάλεις έναν F 2λτ, θα κάνεις ΥΔ ως μηχανικός για το ΣΤΕ και θα κάνει ο ιδιοκτήτης ότι δεν χρησιμοποιεί έλαια άνω των 10λτ. εσύ στην τεχν περιγραφή του ΣΤΕ θα δείξεις το ΣΤΕ ολόκληρο, με το F 2lt και θα γράψεις ότι η ποσότητα είναι κάτω των 10λτ (στην τεχν περιγραφή έτσι?) αυτά...
sofia f. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Αυτή ήταν και εμένα η άποψή μου όμως στην πυροσβεστική του Πύργου μου είπαν ότι αφού είναι επαγγελματικού τύπου οι εστίες υγραερίου πρέπει να μπει F, επειδή όμως η μελέτη πάει στην Πυροσβεστική της Σύρου πήρα τηλ. και εκεί και μου είπαν όχι θα αφήσεις ΣΤΕ με έναν πυροσβεστήρα 2 λιτ. και Υ.Δ. του ιδιοκτήτη. Αυτά!! Ο καθένας ότι θέλει τελικά!
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Αυτοί που σου είπαν να βάλεις F μάλλον δεν κάνουν για την υπηρεσία... 6776 φ 701.2 Έγγραφο ΠΥ Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο πια... Δεν έχει καμία (το τονίζω αυτό - καμία) σχέση τί θερμές επιφάνειες έχεις κάτω από τη φούσκα. ξύλα-κάρβουνο-γύρος-πλάκα-γκρίλ-μάτια.... ¨ολα αυτά λέγονται ΘΕΡΜΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ αν έχεις και φριτέζα, τότε μπαίνεις στο παιχνίδι για ναι ή όχι F-class ΣΤΕ, (με όριο τα 10Λτ λαδιού) Αυτοί που στα λένε αυτά να τους δείξεις το παραπάνω έγγραφο από το Αρχηγείο της ΠΥ
sofia f. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Να κάνω ένα άλλο ερώτημα, φούσκα επαγγελματικού τύπου και από κάτω μόνο μία φριτέζα < 10 λίτρα (δεν υπάρχουν θερμές επιφάνειες), βάζω Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής ξηρής σκόνης ή μόνο πυροσβεστήρα τύπου F;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα