sofia f. Δημοσιεύτηκε September 24, 2015 at 05:32 πμ Δημοσιεύτηκε September 24, 2015 at 05:32 πμ Εγώ έχω μια συσκευή υγραερίου με 4 μάτια, κάτω από μια φούσκα 2,5 μέτρων. Λογικά μπορώ να αφήσω το ξηρής σκόνης, το νέο σύστημα ξηρής σκόνης χωρίς βάνες πως ακριβώς λειτουργεί, έχει κανένας περιγραφή; Επίσης πως ξεχωρίζουμε τις συσκευές υγραερίου σε οικιακού και επαγγελματικού τύπου; Ένας φίλος που δουλεύει στην πυροσβεστική μου είπε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο συνδεσμολογίας και την πίεση του υγραερίου.
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε September 25, 2015 at 08:49 πμ Δημοσιεύτηκε September 25, 2015 at 08:49 πμ όλες οι συσκευές σε ταβέρνες κλπ είναι επαγγελματικού τύπου. και σε σπάνια περίπτωση που κάποια συσκευή δεν είναι, τη λαμβάνουμε σαν να είναι, αφού έτσι κι αλλιώς μας ενδιαφέρει η ύπαρξη προπανίου στο χώρο. το έχω γράψει και αλλού για το ΣΤΕ θα κρατήσεις τον πυροσβεστήρα, θα αλλάξεις το κλείστρο από χειροκίνητο με βάνες που είναι τώρα σε αυτόματο, και θα εγκαταστήσεις τα εξής: καλώδιο πιστοποιημένο με γραμμική ανίχνευση της θερμοκρασίας, πίνακα πυρανίχνευσης με φαροσειρήνα και μπουτόν ακύρωσης τεχνική περιγραφή αν ψάξεις λίγο στο ίντερνετ θα βρεις αυτή που θες και στην μάρκα που θες (επειδή στην ουσία το μόνο που κρατάς ίδιο είναι το σίδερο του πυροσβεστήρα και το περιεχόμενό του τη σκόνη), καλό θα ήταν να πρότεινες στον πελάτη σου για wet-chemical. έχει λίγο παραπάνω κόστος αλλά αξίζει
sofia f. Δημοσιεύτηκε September 28, 2015 at 06:18 πμ Δημοσιεύτηκε September 28, 2015 at 06:18 πμ Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα επιλέξω τύπου F.
matsamplokos Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 08:12 πμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 08:12 πμ Kαλημέρα συνάδελφοι. Έχω μία απορία.Σε κουζίνα κάτω από τον χώρο της φούσκας υπάρχουν μαγειρικές συσκευές και θα μπουν ακροφύσια. Ακριβώς δίπλα και εκτός φούσκας υπάρχουν 2 μεγάλοι φούρνοι για πίτσα.Εκεί μπορώ να βάλω έναν πυροσβεστήρα Ξ.Κ. και να είμαι εντάξει;
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 08:54 πμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 08:54 πμ Θα πρέπει να γίνει επέκταση της φούσκας και να καλύψει και τις άλλες θερμές επίφάνειες (φούρνοι) και το ΣΤΕ να τα καλύπτει όλα ο πυροσβεστήρας που λες δεν σε καλύπτει ως εξτρά μέτρο
michael1983 Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 09:11 πμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 09:11 πμ Προφανώς και δεν σε καλύπτει, αλλά από την άλλη οι φούρνοι αυτοί δεν έχουν μάτια κλπ, οπότε, αν ο ιδιοκτήτης δεν δύναται να επεκτείνει τη φούσκα, ας αφήσει τα πάντα ώς έχουν και δείξε στην μελέτη σου έναν 2lt F κοντά στους φούρνους. Όπως και να έχει μίλα με την υπηρεσία!
tasxan206 Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 10:59 πμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 10:59 πμ Από τη στιγμή που δεν υπάρχει υποχρέωση να καλύπτεται από απαγωγή, δε χρειάζεται να καλύπτεται και από το ΣΤΕ.
Panagiotis_H Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 12:23 μμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 12:23 μμ Συνάδελφε, ο F-2Lt είναι σχετικός με τα λάδια και σχετικός μόνο με το ΣΤΕ. Αν διαθέτει ΣΤΕ με F-class ο συνάδελφος, τότε δεν υποχρεούται στην ύπαρξη του μικρού F-2Lt. Αν όμως το ΣΤΕ είναι με σκόνη, τότε υποχρεούται Οι φούρνοι, θεωρούνται θερμές επιφάνειες, οπότε χρειάζεται κάλυψη με φούσκα, και το ΣΤΕ να τους καλύπτει. Κανένα άλλο μέτρο εξτρά δε θα σε βοηθήσει ώστε να μην επεκτείνεις τη φούσκα σου. Και στις κατόψεις θα πρέπει να φανεί ότι οι φούρνοι καλύπτονται με τη φούσκα.
zafsko Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 12:47 μμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 12:47 μμ Ένας ηλεκτρικός (κλειστός) φούρνος δε θεωρείται καυτή εστία και ως εκ τούτου δεν απαιτείται ΣΤΕ.
matsamplokos Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 at 02:05 μμ ΣΤΕ με F-Class θα βάλω στο υπόλοιπο αλλά κι εγώ νομίζω πως αφού είναι ηλεκτρική κλειστή εστία γιατί να χρειάζεται σύστημα απαγωγής καπνών και ΣΤΕ κατ'επέκταση κι εκεί; Άρα τι να δείξω στις εστίες σαν έξτρα μέσο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα