MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 αυτο που ψαχνεις ειναι: Υπ. αριθµ. πρωτ. Α1/220444/2822/ 01-09-1999 έγγραφο (εγκύκλιος) του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών 1
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Τα τέλη κυκλοφορίας για "αγροτικό"-επαγγελματικό πηγαίνουν με το ωφέλιμο βάρος ή τους ρύπους; Μιλώ για τη περίπτωση αγοράς ενός μεταχειρισμένου απο Γερμανία πχ τριετίας.
cna Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (edited) Στα επαγγελματικά υπολογίζεται μόνο από το βάρος. Οι ρύποι ποτέ δεν προσμετρώνται... Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by Gousgounis
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ωραία συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει ούτε ο κυβισμός που οσο μεγαλύτερος τόσο περισσότεροι οι ρυποι... Ευχαριστώ cna.
kostasaig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν πολιτικος μηχανικος μπορει να εχει επαγγελματικο αυτοκινητο; Εχω ακουσει διάφορες απόψεις...
astrah Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 εξαρτάται από το εάν το "δικαιολογούν" οι δηλωμένοι ΚΑΔ στην ΔΟΥ......
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΜ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 επαγγελματικο δικαιουνται ολοι οι ελευθ επαγγελματιες εγω εχω ενα mitsubishi l 200 τετρακαμπινο 4χ4 απο το 2007 μου ζητηθηκε μονο απο την ΔΟΥ για την αποδ του επαγγ
Kane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Για πες δημήτρη εντυπώσεις. Ζημιες, κατανάλωση, κόστος σέρβις, ελαστικών, ανταλλακτικα, ευαισθησία σε πετρέλαια... Το ιδιο σκέφτομαι κ ιεγώ αλλα σε μιαμιση καμπίνα...να παίρνει κάνα φτυάρι τουλάχιστο στη καρότσα. Υπάρχει κάποιο κάλυμμα για τη καρότσα, να το κλειδώνω πχ και να αφήνω μέσα εργαλεία κτλ...
sdim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Να σας θυμίσω πριν πάρετε επαγγελματικό αυτοκίνητο να ρωτήσετε τον λογιστή σας για τους σχετικούς περιορισμούς. ΌΤΙΔΗΠΟΤΕ έχετε στο αυτοκίνητο και κυρίως στο πίσω μέρος εφόσον έχει καρότσα/κλούβα πρέπει να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά. Αν κάνετε εξυπηρέτηση και κουβαλήσετε έναν φίλο μέχρι το ΚΤΕΛ και έχει πίσω την βαλίτσα του, αν βάλετε την τηλεόραση να την πάτε στο εξοχικό η γενικότερα αν έχετε κάτι χωρίς δελτίο αποστολής σε τυχόν έλεγχο θα έχετε πρόβλημα.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Νομίζω ότι όλοι όσοι έχουν ή σκοπεύουν να αγοράσουν επαγγελματικό όχημα γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δε μπορούν να το χρησιμοποιούν σαν ΙΧ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα