henr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ψάχνω να βρώ κανονισμούς φορτίσεων Κύπρου.Συγκεκριμένα βάρος χιονιού και αέρα σε μεταλλικές κατασκευές.Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
giorgosk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Εάν η επίλυση θα γίνει με EC3 τότε οι φορτίσεις αναγκαστικά θα υπακούουν τον EC1. Εάν η επίλυση θα γίνει με BS τότε οι φορτίσεις θα υπακούουν τον Αγγλικό κανονισμό. Ειδικά για μεταλλικές κατασκευές οι επιλύσεις και οι διαστασιολόγηση θα σε συμβούλευα να γίνουν με EC1 - EC3.
belbos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Οκ αλλά τι ταχύτητα αναφοράς να πάρει για τον άνεμο ? Περιοχές για χιονόπτωση ? Αυτά δεν τα λέει ο κανονισμός. Θέλω να πω: Υπάρχει προσάρτημα για ec1 στη Κύπρο ?
belbos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Σε λίγο δεν θα είναι σε ισχύ ο κανονισμός... Τι νόημα έχει ; Άσε που ο DIN είναι λιγότερο συντηρητικός σε σχέση με τον EC1 !
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Νομίζεις...(συντηρητικός) Γιατί ισχύει ο EC1 στο Ellada ???
belbos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Εξαρτάται από το είδος της κατασκευής το μέρος κλπ. Γενικά λαμβάνει πολλά περισσότερα πράγματα υπόψη του και νομίζω ότι στο τέλος είσαι πιο ασφαλής. Στην Ελλάδα εφαρμόζεται μια χαρά νομίζω !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα