Σωκράτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Καλημέρα παιδιά Μήπως γνωρίζεται πως θα επανέλθω πάλι στο lauout, ενώ είμαι μέσα σε ένα viewport. Έφτιαξα ένα layout και μέσα εκεί έχω 8 viewport. Επιλέγοντας ένα από τα 8 viewport έκανα υπερβολικό zoom μέσα σε αυτό και χάθηκαν τα όρια του viewport και τώρα δεν μπορώ να βγω έξω από αυτό για να δω όλο το layer με τα 8 viewport. Όσο unzoom και να κάνω δε μου δείχνει τα όρια του viewport. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι; ------------------------------------------------------------------------ αντε παιδιά το βρήκα είναι η εντολή _.PSPACE Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις για λόγους οικονομίας του Φόρουμ! Ευχαριστώ, ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2m Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Εναλλακτικά πατάς το κουμπάκι Model/Paper κάτω κάτω στο παράθυρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω το εξής πρόβλημα: Για να ανοίξω αρχείο,δεν μου ανοίγει το παράθυρο επιλογής του αρχείου παρά εμφανίζεται μία γραμμή που λέει ''enter name of drawing to open''.Μήπως ξέρετε πώς διορθώνω το πρόβλημα?Μου φαίνεται ότι είχε ξαναανφερθεί αλλά δεν βρήκα το ποστ ύστερα από εκτεταμένη αναζήτηση....... Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 http://discussion.autodesk.com/forums/message.jspa?messageID=4845259 ορισε τη μεταβλητη filedia σε 1 We ♥ google! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ ckiriako!!! Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Καλημέρα!Θά ήθελα να ρωτήσω: Σχεδίασα την κάτοψη φρεατίου, μηχανοστασίου, τομή φρεατίου στο AUTOCAD με την ίδια κλίμακα. Για να έχω τις κλίμακες 1:10, 1:20, 1:50 αντίστοιχα τι πρέπει να κάνω τώρα;Μήπως με την εντολή scale πρέπει να διαμορφώσω την κάτοψη φρεατίου,μηχανοστασίου και να αφήσω την τομή φρεατίου όπως είναι;Μετά στο φωτοτυπάδικο σε τι κλίμακα θα τους πω να με εκτυπώσουν;Λίγη βοήθεια γιατί είναι ανάγκη να παραδώσω αύριο στην πολεοδομία... Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
techoffice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Καλημέρα. α) Η εκτύπωση θα γίνει σε 1:50 β) Για να έχεις 1:20 όταν η εκτύπωση είναι σε 1:50 κάνεις scale με συντελεστή 50/20=2.5 γ) αντίστοιχα για 1:10 scale με συντελεστή 50/10 = 5 Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Ή να χρησιμοποιήσεις τα Layouts που είναι και πιo σωστό. (αυτός είναι εξάλλου ο λόγος ύπαρξής τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Γειά σας συνάδελφοι.Θα ήθελα να πάραθέσω σε ένα αρχείο autocad τμήμα ενός χάρτη.Έχω κάνει insert το χάρτη, πώς θα κάνω cut, ένα τμήμα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα