li4kos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Χίλια ευχαριστώ παιδιά, μακάρι να μπορέσω καποια στιγμή να σας το ανταποδώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Καλημέρα. Εδώ και 2 μέρες έχω το εξής πρόβλημα με το Autocad 2010. Ενώ έχω ήδη ανοιχτό ένα σχέδιο και το δουλεύω, όταν πάω να ανοίξω ένα άλλο σχέδιο μέσα από τα windows με διπλό κλικ, μου ανοίγει το Autocad από την αρχή. Δηλαδή αντί στο ίδιο Autocad να έχω τα 2 σχέδια, έχω ανοιχτά 2 Autocad. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια ρύθμιση ας την μοιραστεί γιατί είναι αρκετά ενοχλητικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Γράψε στο command prompt SDI Από 1 αλλαξέ το σε 0 και δες αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δυστυχώς δεν διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δοκίμασε επίσης να γράψεις TASKBAR και αλλαξέ το από 1 σε 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 SDI -> 0 Στη μπαρα των Windows φαινονται δυο ή περισσοτερες εφαρμογες AutoCAD αλλα ουσιαστικα ειναι μια εφοσον αλλαξεις την παραπανω τιμη σε 0. Κανε ελαχιστοποιηση τα ανοιγμενα σχεδια και θα δεις οτι ανηκουν στο ενα και μοναδικο Autocad, ασχετα με το ποσα φαινονται κατω στη μπαρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα λύθηκε. Είχα βάλει στα default programs τα αρχεία .dwg να ανοίγουν με το AutoCAD Application. Όταν το άλλαξα και το έβαλα να ανοίγουν με το AutoCAD DWG Launcher τα πάντα διορθώθηκαν. Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν τον γνωρίζω απλά το λέω μήπως βοηθήσει και κάποιον άλλο με παρόμοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ και τον gvarth για το πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 μήπως έχεις xindows 7? γιατι εγω που εχω, μου βγαζει κατω στην μπαρα, ενα "παραθυρο" για καθε ανοιχτο σχεδιο, αλλα στην ουσια ειναι ενα autocad ανοιχτο, αν πας απο "window" στο autocad το καταλαβαινεις.. εκτος αν δεν ενοουσες αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 ενα "παραθυρο" για καθε ανοιχτο σχεδιο, αλλα στην ουσια ειναι ενα autocad ανοιχτο, αν πας απο "window" στο autocad το καταλαβαινεις.. Ακριβως.! Απο το νεο interface του Autocad (2009-2010-2011) απουσιαζει απο τη μπαρα ή απο τα μενου η επιλογη για να αλλαξεις το style των points. Επειδη ειναι πολυ εκνευριστικο να αλλαζεις interface μονο και μονο για να αλλαξεις το point style απο το format, υπαρχει κανενας αλλος τροπος να επιταχυνθει η διαδικασια? Υπαρχει μηπως καποια εντολη οπως η dimstyle για να βγαινει το αντιστοιχο μενου για τα points? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amali Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 DDPTYPE πληκτρολογεις στην command line. Επίσης μπορείς να κανεις customize το workspace και να εμφανισεις το menu format μεσα στο οποίο εχει τα styles των points. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα