paktomenos Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 at 09:24 πμ Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 at 09:24 πμ από το menu insert--->raster image reference--->επιλέγεις τη φωτο που θέλεις και μετά δίνεις θέση εισαγωγής, κλίμακα κλπ... Με ανοικτό τον File Manager και το AutoCAD κάνεις drag 'n' drop το αρχείο που θες στο ΑutoCAD και αφού ορίσεις θέση, γωνία κλίσης και scale είσαι ok. καλό αυτό... δεν το ήξερα. Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
iliekater Δημοσιεύτηκε September 14, 2008 at 08:03 μμ Δημοσιεύτηκε September 14, 2008 at 08:03 μμ Ακόμα και ένα απλό Copy - Paste (αντιγραφή - επικόληση) δουλεύει άμεσα . Απλά νατιγράφεις στο πρόχειρο το αρχείο , έρχεσαι στο παράθυρο του AutoCAD και πατάς Επικόληση .
akis_m Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 03:51 μμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 03:51 μμ απλά όταν πρόκειται να εκτυπώσεις, πρέπει να έχεις το αρχείο της φωτογραφίας στον ίδιο φάκελο με το dwg, γιατί το πρρόγραμμα την ανασύρει από το path, και αλλιώς σου βγάζει μια σειρά γραμματάκια, αλλά δουλειά δεν κάνεις! γι αυτό, σχεδιο κ εικονα πάντα ίδιο folder!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 06:49 μμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 06:49 μμ μήπως και να μην επιλέξει την επιλογή "retain path"?
iliekater Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 07:53 μμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 at 07:53 μμ Ακριβώς .
nicsie Δημοσιεύτηκε September 20, 2008 at 03:54 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2008 at 03:54 μμ Βοηθεια... Εφτιαξα κάποια σχέδια με χρήση κάποιον ορθοφωτογραφιών. Αλλά επειδή άλλαξα το folder δεν μου βγαζει τις εικόνες, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανανεώσω το path.?????
myri Δημοσιεύτηκε September 20, 2008 at 04:17 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2008 at 04:17 μμ επανάφερε το folder στην αρχική του μορφή και απενεργοποίησε το "retain path" επειδή τώρα έχω το AutoCAD LT δεν είναι το ίδιο για να σου δώσω ακριβείς οδηγίες
ισμήνη ζούρα Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 at 12:34 μμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 at 12:34 μμ δεν το ήξερα αυτό με το retain path!χμ....ευχαριστώ!
didroug Δημοσιεύτηκε October 3, 2008 at 09:32 πμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2008 at 09:32 πμ έχω μια αποτύπωση οικισμού και έχω και μια αεροφωτογραφια αυτού. και θέλω να βάλω την αεροφωτογραφία πίσω από την αποτύπωση για να κανω την δουλεία μου. πως μπορώ να το κάνω?
gnusselt Δημοσιεύτηκε October 3, 2008 at 09:42 πμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2008 at 09:42 πμ Άνοιξε το αρχείο του AutoCAD. Μετά κάνε Insert -> Raster Image Reference... Διάλεξε την εικόνα και βάλε την πάνω στο σχέδιο. Η εικόνα θα καλύψει το σχέδιο. Για να την βάλεις πίσω από τις γραμμές του AutoCAD θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και θα επιλέξεις Draw order -> Send to back Έτσι θα έχεις την εικόνα πίσω από τις γραμμές οι οποίες πλέον θα είναι ορατές.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα