sotiris_an Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Soula έχω το AutoCAD Map 2004, οπότε το άνοιξα με το intellicad 6.1 και το αποθήκευσα σε dwg 2004. Στη συνέχεια εφόσον το άνοιξα με το AutoCAD 2004, έκανα purge και στη συνέχεια ακόμα και όλο το σχέδιο να επέλεγα η rotate λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο purge επέλεξε παντού all όταν σε ρωτάει. Τώρα για το πως εκτελείται η εντολή rotate δεν νομίζω να χρειάζεται ειδική επεξήγηση (όπως όλες οι εντολές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULA Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Καλημέρα. Παιδιά τελικά τα κατάφερα επιτέλους και το έκανα το σχέδιο rotate( μετά από 2 εβδομάδες ταχυπορίας ).Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akot Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 μήπως και να μην επιλέξει την επιλογή "retain path"? Σε Autocad 04 έχω την εντύπωση οτι αν δεν επιλέξεις την επιλογή "retain path", σώσεις και κλείσεις το αρχείο, όταν μετά προσπαθήσεις να το ανοίξεις πάλι η φωτογραφία δεν εμφανίζεται. Μήπως πρέπει να γίνει "upload" ξανά η φωτογραφία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Μια βοήθεια. Εστω οτι εχω ενα αδιαστατο σχεδιο ειτε σκαναρισμενο ειτε σε σχεδιο autocad. Πως μπορω να το βάλω υπο κλιμακα στο autocad; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnusselt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 http://design.umn.edu/about/offices/it/labs/How%20to%20Scale%20an%20Image%20In%20CAD%202006.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 http://design.umn.edu/about/offices/it/labs/how%20to%20scale%20an%20image%20in%20cad%202006.pdf Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 ωραια για την φωτογραφια. εαν ομως εχω σχεδιο σε cad που ειναι σε κλιμακα ασχετη 1: 35 (ή και αγνωστη) πως θα το μετατρεψω σε πχ 1:50; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Αν κάτι ειναι σε γνωστή κλίμακα είναι ευκολο. Κάνεις scale με συντελεστή 35/50 = 0.7 (για το παραδειγμά που ανέφερες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Να προτείνω κάτι απλό : εντολή align ξέρεις να χρησιμοποιείς ; Και έτσι μπορεί να γίνει, όπως όταν κάνουμε αποτύπωση με ξεπατικοτούρα από φωτογραφίες. Αρκεί να ξέρεις πάντα μία τουλάχιστον διάσταση πάνω στο σχέδιο (ένα άνοιγμα, ένα πάχος τοίχου, ένα ύψος, κάτι τελοσπάντων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Αν κάτι ειναι σε γνωστή κλίμακα είναι ευκολο. Κάνεις scale με συντελεστή 35/50 = 0.7 (για το παραδειγμά που ανέφερες). κατι σε αγνωστη κλίμακα εννοω. ευχαριστω παντως Directionless τι εννοω. εαν δεν ξερω την κλιμακα αλλα εχω ενα σχεδιο (οψη) κτιριου απο φωτογραφια γνωριζοντας ας πουμε το πραγματικο υψος του κτιρίου..τοτε τι κάνω; αν δεν γνωριζω καποια διασταση;δεν γινεται κατι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα