agior Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Ασφαλώς, από AutoCAD με file/export/*.bmp ή εναλλακτικά με οποιοδήποτε screen-grabber της αγοράς (snagit, Hyper-snap κλπ)
kirki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Χμμμ ... άρα πρέπει να βρω κι ενα AUTOCAD μάλλον!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 To προγραμμα που δουλευεις ( ποιο ειναι;; ) οταν θα πηγαινεις να κανεις εκτυπωση εκτος απο τον κανονικο-φυσικο-απτο εκτυπωτη θα σου εμφανιζει λογικα και εναν εικονικο εκτυπωτη που θα σωζει σε αρχειο. Κανε δοκιμες να δεις τι αρχεια βγαζει..
kirki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Θέλω να εισαγάγω τα αρχεία στο ArcGis. Τα έσω σαν dxf αλλά προτιμώ να γίνουν raster για να μην υπάρχει πρόβλημα στη γεωκωδικοποίηση.
pantelis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Καλημέρα σε όλους,έχω κάνει ένα πίνακα με τύπους στο εxcell,τον μεταφέρω στο autocad (ole object) αλλα κατά την εκτύπωση δεν εκτυπώνεται σωστά (τρεμούλιαζουν τα γραμματα του).Καμιά ιδεά? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ckiriako
ALDEBARAN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Έχω μια απορία για το autocad. Πως μπορώ από το AUTOCAD 2006 να σώζω σαν προεπιλογή τα σχέδια μου στο AUTOCAD 2000 χωρίς να δίνω κάθε φορα την εντολή Save As και κάνοντας κάθε φορά την επιλογή . Νομίζω πως γίνεται από το tools/options/open and save (στο 2000 που χρησιμοποιώ γίνεται - ισχυει to ιδιο για το 2006 που σκέπτομαι να αναβαθμιστώ;
iovo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Ναι σωστά από εκεί γίνεται. Και ισχύει το ίδιο και για τις παραπάνω εκδόσεις.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 (edited) Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιον τροπο να εξαγουμε ενα σχεδιακi απο το Autocad σε μορφη εικονας χωρις να χασει την ποιοτητα του κ να φαινονται τα πιξελ...Με αντιγραφη-επικολληση δεν γινεται σιγουρα..ουτε με εξαγωση ως jpeg..Καμια αλλη ιδεα??? Edited Μάρτιος 8 , 2013 by terry
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Αν το κάνεις εξαγωγή σαν .tiff, νομίζω η ποιότητα είναι καλή. Το δοκίμασες?
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Λάθος το jpeg που εγραψα...Moνο σε μορφη bmp μπορεις να εξαγεις...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα