Gousgounis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 (edited) όχι με το κλασικό autocad. Επεμβάσεις σε εικόνες κάνει το autodesk raster design. (Εγκαθίσταται επάνω στο "γυμνό" autocad ή σε οποιοδήποτε πακέτο της autodesk βασίζεται στο autocad πχ autocad architecture) Edited Δεκέμβριος 8 , 2014 by Gousgounis 1
hektor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Πως μπορώ να εκτυπώσω σχεδιο σε Α4 χωρίς να μου εμφανίζει γύρω από το σχέδιο περίγραμμα ?
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 μετετρεψε το περιγραμμα σε layer=def points
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Άλλη μία λύση είναι να μεταφερθεί το περίγραμμα σε ένα layer που δεν εκτυπώνεται.
hektor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 (edited) Ευχαριστώ παιδιά .Τελικά το έλυσα γυρνώντας το Layer off στο layout.Αλλο ένα θέμα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να αλλάξω χρώμα σε block που έχω φτιάξει εγώ με το κλασικό το τρόπο by layer . Edited Φεβρουάριος 8 , 2015 by hektor
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 (edited) Φυσικα ο,τι λυσεις δωσαμε, με Undo μετα την εκτυπωση αναιρουνται Με διπλο κλικ, ανοίγεις το block για επεξεργασια, κανεις τις αλλαγες σου και καπου εχει ένα κουμπακι close οπου αποθηκευονται Edited Φεβρουάριος 8 , 2015 by slalom
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Σε τοπογραφικο κανω xref την κατοψη του ισογειου για να την εισαγω ως περιγραμμα κτιριου.Ομως δεν συμπιπτουν οι διαστασεις,ειναι σχεδον αφαντο στο τοπογραφικο.1. το κανω scale?2.H κοιταζω τις μοναδες του καθε σχεδιου(π.χ. αν ειναι σε millimetres η meters?3.κατι αλλο?υποψιν ειναι σχεδιασμενα στη κατοψη και τα ορια του οικοπεδου,οποτε θαπρεπε να ταυτιζονται..
slalom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Κοιτας τις μοναδες κάθε σχεδιου. Δε μιλας για εικονες ετσι?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα