spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Eγώ έκανα σήμερα και διαγράφηκαν αυτόματα.Τώρα στα downloads δεν ξέρω τι έχει κάνει.Πάντως έκαναν αρκετοί αίτηση και σε κάποια θέματα δεν βγάζεις νόημα. Σε μερικά φσίνεται το ίδιο άτομο να ρωτάει και να απαντάει έχοντας 4-5 συνεχόμενα post.
jackson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγώ θέλω να κάνω αίτηση και ενώ έλεγε μέχρι σήμερα, από το πρωί δεν βλέπω τον ανάλογο σύνδεσμο...τί γίνεται;;;
MAKAP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγώ ζήτησα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου και όλα τα προσωπικά μου στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί. Πήρα αυτοματοποιημένη απάντηση για διαγραφή λογαριασμού και δεν αναφέρει τίποτε για τα προσωπικά μου στοιχεία. Νομίζω ότι κάποιοι από εμάς είχαν καταθέσει προσωπικά στοιχεία, για διάφορους λόγους, και αναρωτιέμαι εάν αυτά διαγράφηκαν ή όχι.
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγώ θέλω να κάνω αίτηση και ενώ έλεγε μέχρι σήμερα, από το πρωί δεν βλέπω τον ανάλογο σύνδεσμο...τί γίνεται;;; Πέρασε η προθεσμία. Υπήρχε "τελεσίγραφο" για να γίνει η σχετική αίτηση σε τυποποιημένη φόρμα ως εχθές (αν θυμάμαι καλά) . Εγώ ζήτησα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου και όλα τα προσωπικά μου στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί. Πήρα αυτοματοποιημένη απάντηση για διαγραφή λογαριασμού και δεν αναφέρει τίποτε για τα προσωπικά μου στοιχεία. Νομίζω ότι κάποιοι από εμάς είχαν καταθέσει προσωπικά στοιχεία, για διάφορους λόγους, και αναρωτιέμαι εάν αυτά διαγράφηκαν ή όχι. Και με μένα το ίδιο έγινε. Αμφιβάλλω κι εγώ αν διαγράφηκαν. Δύσκολο και να αποδειχθεί ότι έγινε. Η αυτοματοποιημένη απάντηση είναι γενικότατη και δεν βγαίνει άκρη τι θα γίνει με τα προσωπικά στοιχεία του μέλους.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγώ θέλω να κάνω αίτηση και ενώ έλεγε μέχρι σήμερα, από το πρωί δεν βλέπω τον ανάλογο σύνδεσμο...τί γίνεται;;; Υπάρχει στο thread emichanikos. Aπλά το εξαφάνισε από την αρχική σελίδα.
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Aπλά το εξαφάνισε από την αρχική σελίδα. Το μετέφερε εδώ. Μαιτρ στα κόλπα και τα ταχυδακτυλουργικά.
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Προσπαθωντας να μπω με το λογαριασμο μου δεν μπορεσα.... Μαλλον διαγραφηκε...
Archytas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Σε περίπτωση προσωπικών δεδομένων δεν πρέπει να σταλεί βεβαίωση ότι διαγράφτηκαν; Πως είναι δυνατόν να υπάρξει άλλη βεβαίωση. Πρέπει να σταλεί στον καθένα που να λέει ρητά ότι διεγράφησαν.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Nα σημειώσω ότι ο ********* μάλλον δεν είχε σχέση με τη νέα διαχείρηση γιατί παραιτήθηκε από συντονιστής.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα