efistar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Καλησπέρα. Είμαι φοιτήτρια στην ασπαίτε(εκπαιδευτικών πολιτικών δομικών έργων) και στο τέταρτο έτος κάνουμε κάποια μαθήματα σε τεχνικά λύκεια ώστε να πάρουμε το πτυχίο του εκπαιδευτικού. Στα πλαίσια αυτών των μαθημάτων μου έδωσε η καθηγήτρια των κτιριακών έργων να κάνω το μάθημα με την μπατική και υπερμπατική τοιχοποιία. Ψάχνω να βρω φωτογραφίες στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο. Πήρα την απόφαση να ρωτήσω εσάς σαν μηχανικούς αν έχετε καμία φωτογρφία από επιβλέψεις ή από προσωπικο αρχείο να μου στείλετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 υπάρχει σχετικό θεμα και μαλιστα αναλυτικά με ωραιες φωτογραφιες που περιλαμβανουν και την υπερμπατικη τοιχοποιια.δες εδω.. http://makrhs.gr/forum/index.php?topic=121.0
efistar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 εχω βρει καποια πραγματα αλλά είναι λίγα... Θα ήθελα να τους δείξω παραπάνω φωτογραφίες ώστε να καταλάβουν.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 δες στο #2 ποστ .εχω βαλει μια διευθυνση,που θα σε καλυψει νομιζω
efistar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Αυτά έχω βρει κ εγω... Αλλά θα ήθελα και καμία φωτο ακόμα.. Ευχαριστω πολυ παντως για την βοήθεια..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα