thesmeletes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Για τις νέες μελέτες κανένας δεν βλέπει τα στατικά. Οπότε δεν μπορεί να πέσεις θύμα ερμηνιών και ιδιοτροπιών. Οπότε, όποιος πάει τις μελέτες με Ευρωκώδικες, κατά τη γνώμη μου κάνει πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δεν ξερουμε ακομα αν οι Ε.Δ. εχουν υποχρεωση να τσεκαρουν τις μελετες... (αν ειναι ξεκαθαρο ας με διορθωσει καποιος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ιδού οι θέσεις του ΣΠΜΕ για τους ελεγκτές δόμησης http://www.spme.gr/index.php?&sec=&cid=461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (edited) Εγω απο το ΦΕΚ καταλαβαινω (μπορω να σου πω και σελιδα που το αναφερει) οτι ΟΛΑ εκτος ΟΣ και Αντισεισμικος πανε με ΕΚ... Φυσικα και οι φορτισεις.... Ακριβως .Φαινεται ξεκαθαρα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ του ΦΕΚ. Edited Μάρτιος 29 , 2012 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Τι λέει το ΦΕΚ αν έχω μεικτή κατασκευή, ας πούμε δύο ορόφους μπετον και έναν μεταλλικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Φυσικα το ΦΕΚ δεν λεει κατι για την περιπτωση σου.. Εγω θα εκανα το ΟΣ με ΕΚΩΣ-ΕΑΚ και το μεταλλικο με ΕΚ0,1,3, 4 (?), και ΕΑΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Οι Κύπριοι είναι πιο οργανωμένοι. Και χρησιμοποιούν τα μεταφρασμένα στα Ελληνικά κείμενα. http://civilworx.blogspot.com/2012/01/1-2012.html Σύμφωνα με το ψήφισμα Κ.Δ.Π 479/2011, έχει γίνει υποχρεωτική η χρήση των Ευρωκωδίκων, από 1η Ιανουαρίου 2012, για υποβολή στατικής και αντισεισμικής μελέτης για σκοπούς άδειας οικοδομής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reckoner Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 (edited) Φυσικα και οι φορτισεις.... οι συνδυασμοί των φορτίσεων όμως με τι πάνε? εδώ είναι το ζουμί Edited Απρίλιος 4 , 2012 by reckoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Γτ να μην πανε με ΕΚ0???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reckoner Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 άμα έχεις σύμμεικτο φορέα δεν κουμπώνει το σύστημα, έχει bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα