ak2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2008 θεωρητικά δεν θα έπρεπε να ειναι πρόβλημα. Βεβαίως θα ήταν καλύτερα να περνούν όλα τα σίδερα των δοκών μεσα από το τοιχείο μιας και ετσι θα είχαμε και 'νοητή'περισφυξη των σίδερων της δοκού. Αλλά για να μην προβώ σε μείωση της διατομής της δοκού ρωτάω αν θα ήταν προβλημα μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία?????
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Οταν ομως η πεδιλοδοκος εχει πχ bw=40 cm και τρεχει κατω απο τοιχειο 25/150 το σημειο αυτο δεν μπορεις να το αφησεις σκετο. Ειναι βεβαια λιγο πακετο στο σιδερωμα. Σε μία δουλειά δική μου έχω πεδιλοδοκό 30εκ και το τοιχειο από πάνω ειναι 25εκ. Για να μπορέσω να περάσω τα σίδερα κανονικά σκεφτομαι να αλλάξω την δοκό σε bw=25 εκ. Θα έχω καποιο προβλημα?????? Αν έχεις αμφιβολίες (εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται η πεδ/κος τουλάχιστον με πλάτος όσο το υποστύλωμα) κάνε το την πδ/κο 35 για να μπουν τα σίδερα κανονικά στην πδ/κο
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται η πεδ/κος τουλάχιστον με πλάτος όσο το υποστύλωμα ...έστω και κατά την μία μόνο διεύθυνση...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 ναι ναι όχι και από τις 2
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 να ρωτησω κατι: τα σιδερα των υποστυλωματων στη θεμελιωση(πεδιλα-πεδιλοδοκοι) διαμορφωνονται σε αγκιστρα ή μενουν ευθυγραμμα?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Είναι γενικώς δύσκολα τα άγκιστρα όταν έχεις πεδιλοδοκούς. Όταν δεν έχεις υπόγειο πρέπει να τηρούνται αν απαιτείται
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 τι σχεση εχει το υπογειο με αυτο? εγω ρωταω αν απαιτειται απο τους κανονισμους οπου δεν μπορω να βρω κατι.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 §18.4.6 ΕΚΩΣ. Πρόσεξε και τα σχόλια. Δες τον κόμβο ανάποδα καθότι και η θεμελίωση ακραίος κόμβος είναι.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 εχει σχέση γιατί αν έχεις υπόγειο είναι ΧΑΑΠ αλλά και στην τελική δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να δουλέψει όλος ο οπλισμός της κολώνας και να ενταθεί τόσο ώστε να διαρρέυσει κάποιο σίδερο της και να χρειάζεσαι το lb της.
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Tουλάχιστον να ζητάς γωνιές στις διανομές Φ12/15 τις κάθετες στην πεδιλοδοκό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα