JTB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Υπάρχει ένας τρόπος run as windows XP αλλά δεν θυμάμαι πώς... είναι για συμβατότητα με παλιότερα προγράμματα...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Αυτό το έχω επιτύχει με το Fespa, ωστόσο με το Autocad έχω φάει μεγάλη ήττα, αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομπιουτεράκια.
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 To FEPSA δουλευει κανονικα... Το ΑutoCAD και μενα δε μου δουλευε....
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Εδώ φίλε http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 @ Slalom, το έχεις δοκιμάσει, δουλεύει; edit: Έχω φάει ήττα γιατί μου έχουν βάλει τα Windows 7 premium, ενώ αυτή η δυνατότητα παρέχεται στα professional. Κοίτα να δείς τι μαθαίνει κανείς..Αχ είναι κρίμα να μη το γνωρίζουν πωλητές σε μεγάλα καταστήματα ώστε να κατατοπίζουν τους πελάτες!
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Μπαίνεις κανονικά σε περιβάλλον XP, να εγκαταστήσω CAD δε δοκίμασα, οπότε το παράτησα Πέρνα την αναβάθμιση που προτείνουν
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Μα μου ζητάνε τα prof/al 7 για να τα κατεβάσω
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Αυτήν εδώ εννοώ http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/windows-anytime-upgrade not for free
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Κατεβασα ενα Windows Xp mode αλλά δεν βοήθησε, δεν μου το ανοίγει κάν το πρόγραμμα. edit: Μήπως πρέπει να κατευθύνω εγώ τον φάκελο εγκατάστασης του Autocad;
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Ο,τιδήποτε θες να χρησιμοποιήσεις στο mode αυτό, πρέπει να το εγκαταστήσεις πρώτα. Θα δοκιμασω αυριο να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα και θα σου πω (λακων? wtf!) lol
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα