parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 jimjimre δικαιολογεισε διοτι εισαι μικρος...και συναισθηματικος. ομως απο την μεχρι τωρα κουβεντα εχει βγη ενα πολύ σπουδαίο συμπερασμα: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΛΟΘΙ.ΤΕΛΟΣ. ΥΓ καναπεδάκηδες ειναι αυτοί που μας οδήγησαν εδω. και οποιος δεν βαζει το μυαλο του να δουλεψει.
howard_roark Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 αμα φυγει κανεις, να μην ξεχασει να πληρωσει φορο αεροδρομιου στη hochtief.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Σωστός ο howard!To είχα ξεχάσει! Γεια σου βρε howard!!Είσαι θεός επάξια.Το ίδιο κ ο Parist.Όλοι ΜΑΖΙ θα πάμε μπροστά!
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 ΔΕ φταιει κανενας αλλος παρα μονο εμεις.....
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 και αυτό που φοβαμαι ειναι οτι δεν προκειτε να διορθωθουμε...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Την αλυσίδα την ακούτε...?
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δεν φοβαμαι τιποτα Δεν ελπιζω τιποτα Ειμαι... χρεωμενος
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Ας πουλήσουμε τη Τζούλια ρε παιδιά και το Μήτσο.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δεν τα πιάνει τα λεφτά της φίλε........την τρώει η brigitta bulgari. Άντε η τζούλια να μπορέσει να πάρει δάνειο για 10 στόματα.Με τίποτα δεν την κόβω για παραπάνω. Να δώσουμε κ τη Ντόρα πακέτο-δώρο λέω εγώ,μπας κ θρέψουμε ένα στόμα παραπάνω.Ίσως καταφέρουμε σε κάνα βεδουίνο να τις πασάρουμε,για να πάρουμε καμήλες,να τρώμε παστουρμά.Αλλιώς δεν μας βλέπω καλά!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Ποιος ειναι ο Μητσος? Εγω λεω να βαλουμε ρεφενε ολοι να παει ο εξαποδω διακοπες. Να περασει απο ολα τα πολιτισμενα κρατη-φιλους μας. Απο μια βδομαδα στο καθενα αρκει πιστευω για να τους βρουν οι πληγες του Φαραω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα