ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Σε αυτή την περίπτωση την πάτησα, γιατί το δικό μου υπάρχει έτσι (3 στρ) από το '77 τουλάχιστον. Άρα έχουν δίκαιο που λένε ότι είναι οικοδομήσιμο
ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Είχα μια αμυδρή ελπίδα ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Οπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Απλά δεν μπορώ να ησυχάσω με αυτή την ιστορία
ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Ποιά είναι η αποψη σου για το οικόπεδο μου συμφωνα με αυτά που προανέφερα?
ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ έχω το κατα κανόνα εμβαδό πρέπει να πάω με τις παρεκκλίσεις
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ έχω το κατα κανόνα εμβαδό πρέπει να πάω με τις παρεκκλίσεις Γιατί το οικόπεδο δεν πληροί την, κατά τον κανόνα, προϋπόθεση οικοδομησιμότας, δηλαδή το πρόσωπο σε ΚΧ.
ΦΙΛΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Συγνώμη απο προηγουμενες δημοσιευσεις είχα καταλάβει ότι το πρόσωπο σε ΚΧ ήταν απαιτητό σε κάθε περίπτωση (κανόνα ή παρέκκλιση)
CHRIS_M Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Αν έχεις τον "κατάλληλο" χρόνο δημιουργίας τότε πας στην παρέκκλιση... Δεν απαιτείται σε αυτήν την περίπτωση προσωπο σε κοινόχρηστο χώρο για να είναι οικοδομήσιμο το οικοπεδο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα