Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παρακαλώ εαν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι χρειάζεται για την συγκεκριμένη εκδόση αδείας.

 

Δηλαδή χαρτιά και μελέτες χρειάζονται για τον φάκελο που θα προσκομήσω στη τμήμα εμπορίου της τοπικής νομαρχίας.

 

Μια τέτοια εγκατάσταση απαιτεί και βιολογικό καθαρισμό;

 

Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσιεύτηκε

Πρέπει να κάνετε ένα (ή περισσότερα) meeting, εσύ, ο μηχανικός που αναλαμβάνει την οικοδομική άδεια, ο περιβαλλοντολόγος και ο ιδιοκτήτης ώστε να καθορίσετε επακριβώς την διαδικασία παραγωγής, τι θα περιλαμβάνει, για τι όγκους μιλάμε και πως διαχειρίζονται. Αν προκύπτουν υγρά απόβλητα, πρέπει να φεύγουν σε αδειοδοτημένο φορέα (ανάλογα με το είδος τους) ή να καταλήγουν στην μονάδα επεξεργασίας όπου φαίνεται με βάση την μελέτη αν μπορεί να φύγουν στην έξοδό τους στο έδαφος ή αν θα ακολουθηθεί μια άλλη λύση.

Σίγουρα θα απαιτείται:

ΜΠΕ (ή και ΠΠΕ αν είναι >Β3)

Μελέτη υγρών αποβλήτων (αν υπάρχουν)

Μελέτη για την άδεια εγκατάστασης

Μελέτες οικοδομικής άδειας

Άδεια λειτουργίας

  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Την τελικη αδειοδοτηση την δινει η Χημικη Υπηρεσια (Χημειο του Κράτους), οποτε αυτοι θα υποδειξουν πως πρεπει ν αντιμετωπιστει το θεμα.

Παρε ενα τηλ στο Χημειο που ειναι αρμοδιο στην περιοχη της εγκαταστασης και αυτοι θα σου υποδειξουν ολη τη διαδικασια:

ΜΠΕ

Αδεια Εγκαταστασης

Αδεια Λειτουργιας

Δηλωση Εμφιαλωτηριου

Αδεια Εμφιαλωσης

  • 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

Χαίρεται.

 

Ξέρει κανένας σε καζάνι για τσίπουρο που λειτουργεί με υγραέριο εκτός από τις προκαθορισμένες άδειες αν χρειάζεται καμία πιστοποίηση για την στεγανότητα η την αντοχή του καζανιού. Κάποιος γνωστός γνωστού (τρέχα γύρευε) που έχει τέτοιο καζάνι είπε πως κάθε 5 χρόνια μία εταιρία στέλνει μηχανικό ελέγχει το καζάνι (μάλλον αντοχή - στεγανότητα κλπ) και στέλνει αποτελέσματα από τους ελέγχους στην Αθήνα όπου εκδίδονται οι πιστοποιήσεις - απαραίτητες για ανανέωση της άδειας.

 

Μου έκανε εντύπωση διότι πρώτη φορά το ακούω αυτό.

 

ΥΓ. Το καζάνι είναι σαν αυτά που λειτουργούν 3-4 μήνες το χρόνο και για σχετικά μικρές ποσότητες τσίπουρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.