Timoros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Εμπνευσμένος από zavi@teegr. Ηρθε η ώρα να την κανούμε. Αλλά για που ? EDIT: Η πρώτη μου δημοσκόπηση δεν την έφτιαξα πολύ καλά , υπόσχομαι την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτικός ! EDIT2: Δυστυχώς maximum έχει 12 επιλογές δεν μπορούσα να βάλω περισσότερες
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 μια ιδεα είναι για εκει που θα πεσει το νεο χρημα της Ευρωπης για υποδομες.
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 μάλλον στις πρωην Ανατολικες που ενταχθηκαν προσφατα. Ρουμανία,Τσεχία,Ουγαρία γιατί δεν εχει?στον πινακα επιλογών? Βαλτικές ?Ψηφίζω Ουγγαρια.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Μαλλον σε νησι του Ειρηνικου κατω απο ενα φοινικα και ενα μπουκαλι ρουμι
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 η ψηφοφορία είναι ελλιπής: Αφρική-Ασία-Λατινική Αμερική-Αυστραλία απουσιάζουν. Εγώ θα ήθελα Λατινική Αμερική, κυρίως με ευκολύνει η Βραζιλία που θα υιοθετήσει τους Eurocodes ενώ η Αργεντινή τελικά επέλεξε τους ACI
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Σιγά μη πάμε και νότιο πόλο να παρακολουθούμε την τρύπα του όζοντος μία ψήφος από μένα στην Βραζιλία
agrafiot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 μάλλον στις πρωην Ανατολικες που ενταχθηκαν προσφατα.Ρουμανία,Τσεχία,Ουγαρία γιατί δεν εχει?στον πινακα επιλογών? Βαλτικές ?Ψηφίζω Ουγγαρια. Φιλε parist43, η επιλογη της Ουγγαριας εγινε με αυστηρα engineering κριτηρια `η μηπως η φημη που συνοδευει το αδυναμο φυλο της χωρας παιζει καποιο ρολο?
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Κοίτα να ειμαι ειλικρινης,το ξανασκέφτομαι πιο σοβαρα.αυτη τη φορά για ΜΟΛΔΑΒΙΑ.(σαν πιο καλες οι Μολδαβες μου φαινεται-δεν ξερω ας πη και καποιος αλλος την γνωμη του)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα