parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 και δεν βαζουμε ρεφενε ολοι οι χρηστες του michanicos να φτιαξουμε στην Ελλαδα κατι αναλογο?
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Νομίζω πως εδώ αυτά θα ήταν αυθαίρετα. Αιγιαλός, Δάσος...εμείς είμαστε πολιτισμένοι!!! Αυτά είναι για τους απολίτιστους τους βόρειους!!!!!!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Ασε που πρεπει να σου αρεσει το ψαρεμα για να πας να μεινεις εκει... Γιατι τι αλλο να κανεις σε εκεινο το μερος? Ψαρεμα, κυνηγι βατραχιων, καλλιεργεια λαχανικων κτλ Επιστροφη στη φυση ενα πραγμα Τον κανονισμο λειτουργιας του χωριου τον ειδατε? Η αυστηροτητα των κανονων συμμετοχης του φορουμ δεν ειναι τιποτα μπροστα του... Αφου δικαιουσαι να φτερνιζεσαι παλι καλα
qmd Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Νομίζω πως εδώ αυτά θα ήταν αυθαίρετα. Αιγιαλός, Δάσος...εμείς είμαστε πολιτισμένοι!!! Αυτά είναι για τους απολίτιστους τους βόρειους!!!!!! +1000 Εμείς εδώ δεν επιτρέπουμε ούτε ανεμογεννήτριες στις κορυφογραμμές στα 1500+μ υψόμετρο. Ας είναι καλά οι οικολόγοι με τους κορμοράνους στον ελαιώνα...
astranalysis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Γιατί δεν υπάρχει η Αφρική; Γιατί είμαστε στην Αφρική Υ.Γ. Συγνώμη Αφρική...
64souls Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 ....Θα προτεινα Αυστραλια, Νέα Ζηλανδια! Απ'οσο εχω γνωρισει τους τυπους ειναι αρκετα χαλαροι... Εχει και καλο καιρο... Τι αλλο θες.... Οσοι σκεφτονται βορειες χωρες (Σκανδιναβια, Καναδα κτλ...) οφειλουν να αναλογιστουν οτι το κρυο της Ορεστιαδας δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτο που θα συναντησουν επι πολλους μηνες
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 στο μεξικο.... με τοσο αγχος και στρες.... θελω να παω καπου να αραξω και να ξαναραξω με την καπελαδουρα και να δοκιμαζω νεες ποικιλιες τεκιλα
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 για Ινδονησια εχει κανεις αποψη?χτες συναντησα ενα παληο πελατη,που την εχει αραξει εκει και ηταν πολυ ευχαριστημενος
Timoros Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 για Ινδονησια εχει κανεις αποψη?χτες συναντησα ενα παληο πελατη,που την εχει αραξει εκει και ηταν πολυ ευχαριστημενος Από Ινδονησία όχι, από Μαλαισία (δίπλα δηλαδή ) , ιδίως η νησιωτίκη είναι φοβερή και πολύ φτηνά για το δικό μας ΤΩΡΙΝΟ επίπεδο, σε δύο χρόνια μπορεί να μας φαίνεται ακριβή. Ακριβά τα εισητίρια να πας βεβαία και τι δούλεια θα κάνεις στην νησιωτική Μαλαισία ... Για διακοπές πάντως είναι εκπληκτικά. Στην Kuala Lumpur θα βρεις δουλεία αλλά η ζώη είναι όπως σε κάθε μεγαλούπολη, επιπλέον το κλίμα είναι πολύ ζεστό αλλά έχει και τρελλή υγρασία. (Από 24 έως 32 βαθμούς κελσίου μέση θερμοκρασία και υγρασία μέση πάνω απο 72%). Μάλλον για διακόπες στην νησιωτική το κόβω όχι για δουλειά Υ.Γ. Δεν έχω πάει εγώ έχω γνώστο μου όμως που το κατέχει πολύ καλά το θέμα τη συγκεκριμένης χώρας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα