ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 64άρια έχω ssouanis....μήπως κάποιος που να έχει τα windows 7 τα 64αρια αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όταν πάει να κάνει επιλογή αυθαιρέτου στο υποπρόγραμμα για τις ρυθμίσεις αυθαιρέτου? ή μόνο εγώ το αντιμετωπίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Μήπως απλα δεν εχεις δημιουργησει μελετες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Μα έχει τις 3 τεστ του προγράμματος. Εκτός άμα τις έσβησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Εκδοση 7.7.3 σε Win 7 64bit δουλευει μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 όπως λέει και ο ssouanis, έχει ήδη τις μελέτες του προγράμματος και δημιούργησα και εγώ terry μελέτες αλλά τίποτα. μίλησα και με τον κ. Καραβούζη, αλλά δεν μπορεί να βρει τι φταίει, γιαυτό λέω μπας και έτυχε και σε κάποιον άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Σβηστο και ξανακανε εγκατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 το έκανα terry, αλλά πάλι τίποτα...προς το παρόν το αφήνουμε έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 το έντυπο του ΤΣΜΕΔΕ στις αμοιβές για τη ρύθμιση αυθαιρέτων δε μου εκτυπώνεται σωστά, η γραμμή που πρέπει να γράφει "ποσό προϋπολογιζόμενου του έργου" μου εκτυπώνεται με μαύρες γραμμές πάνω στα γράμματα, που τα κάνει να μην φαίνονται. στην προεπισκόπιση όλα καλά αλλά στην εκτύπωση πρόβλημα , συμβαίνει και σε άλλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Νέα έκδοση v.7.7.5 του insoft Συνεχίζει όμως να μη λειτουργεί offline το κομμάτι του Ν. 4014/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 H 7.7.4 πότε βγήκε και δε το πήρα χαμπάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα