akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Στο σάιτ της Insoft γράφει χοντρικά από 7-15/12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Σ ευχαριστώ Άκη! Δεν πρόσεξα πως αναφερόταν κάπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Ναι είναι στο σάιτ απλά πατάς πάνω εκεί που λέει 'συζήτηση΄ και μετά δες το 5-6 μήνυμα από πάνω το έχει γράψει ο κ. Καραβούζης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 (edited) παρατηρήσατε καμιά δυσλειτουργία στη μεταφορά από το INSOFT στο σύστημα ΤΕΕ ή μόνο εγώ την έχω y.g συγκεκριμένα δεν μπορεί να μεταφέρει τα στοιχεία από τη βάση μηχανικών Edited Ιανουάριος 8 , 2018 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 παρατηρήσατε καμιά δυσλειτουργία στη μεταφορά από το INSOFT στο σύστημα ΤΕΕ ή μόνο εγώ την έχω y.g συγκεκριμένα δεν μπορεί να μεταφέρει τα στοιχεία από τη βάση μηχανικών αρχικα και εγω ειχα αυτο το θεμα. Πηγαινε στα στοιχεια μηχανικων και βρες την βαση μηχανικων (κατω δεξια) εκει συμπληρωσε και θα στα μεταφερει. (αν τα θυμαμαι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 gio έφταιγε ότι είχα την έκδοση 10 (που παρουσίαζε αυτά τα προβλήματα) ενώ τώρα εκδόθηκε η 10.2 Σ' ευχαριστώ πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insoft Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 (edited) Κυκλοφόρησε σήμερα η νέα έκδοση 10.6. Διατίθεται για download στη σελίδα www.insoft.gr/downloads.htm Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την 6μηνη παράταση της έκπτωσης 20% στα αυθαίρετα, την κατάργηση του ΕΜΠ, προσαρμοσμένα έντυπα αδείας και αίτησης στον Ν.4495/17 κλπ Edited Μάιος 7 , 2018 by Insoft Διόρθωση 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2019 (edited) Έχω ταυτόχρονη αποτύπωση υφιστάμενου 200 τμ και προσθήκη βοηθητικού χώρου 5 τμ. Πώς μπορώ να ορίσω αμοιβή μελέτης+επίβλεψης αρχιτεκτονικών για τα 5τμ με προσαύξηση μελέτης μόνο για την αποτύπωση των 200 τμ ? Εάν κλικάρω το "είναι αποτύπωση" και ορίσω τα 200 τμ στο βασικό μενού, μου υπολογίζει αμοιβή μελέτης+επίβλεψης για το σύνολο των 200+5 τμ ενώ ο σωστός υπολογισμός της επίβλεψης πρέπει να γίνει μόνο για τα 5 τμ της προσθήκης (και όχι για τα 200 τμ που είναι μόνο αποτύπωση άνευ επίβλεψης).Έχουμε κάποια γνώμη ? edit Λογικά γίνεται από το πεδίο Αποτύπωση Αρχιτεκτονικών στο κάτω μενού αφήνοντας μόνο τα τετραγωνικά της προσθήκης στο κυρίως μενού και επιλέγοντας το "είναι προσθήκη". Συνεπώς το ερώτημα βρήκε την απάντησή του... Edited Φεβρουάριος 13 , 2019 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Έχω αυθαίρετο βιομηχανικό κτήριο με επιφάνεια ~1200τ.μ. Το λογισμικό μου υπολογίζει παράβολο 500Ε, αλλά το σύστημα 1000Ε (το οποίο βάσει του Ν.4495, Άρθρο 999, παρ. ι, είναι και το ορθό). Σημ. Έχω και χώρους χαρακτηρισμένους ως "Σύννομο με αδυναμία Νομιμοποίησης". Μήπως το λογισμικό δεν λαμβάνει υπόψιν τα τ.μ. των χώρων αυτών για τον υπολογισμό του παραβόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insoft Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Terry σε δοκιμή που κάναμε 1000 € βγάζει το παράβολο και το λογισμικό μας. Προς επιβεβαίωση ανεβάζω και τη σχετική εικόνα ως συνημμένο. Παράβολο 1000 € γράφει. Δες μήπως και έχεις κάνει κάποια διαφορετική επιλογή ή μήπως δουλεύεις με καμιά παλαιότερη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα