Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Οι μηχανολόγοι που κατά περιόδους έχω συνεργαστεί λένε πως απαιτείται. Δεν είναι στο αντικείμενό μου, οπότε δεν το έψαξα ποτέ.
cfrezi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Oi αμοιβές δεν καταργήθηκαν;Ο νόμος που ισχύει από 2/7 είναι σαφής νομίζω, γιαυτό κι το ΤΕΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει οτι πρέπει να αναβληθεί η εφαρμογή του.Αλλά χωρίς ελάχιστες αμοιβές τι γίνεται;
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Nα ζητησω κατι ακομα για την πληροτητα του προγραμματος.. Ειναι δυνατον να προστεθει η δυνατοτητα στην απογραφη για το ΙΚΑ να μπορουμε να εισαγουμε στοιχεια στην σελιδες 3-4 για την περιπτωση που ο ιδιοκτητης ειναι νομικο προσωπο???
archthanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Ακόμα μια ερώτηση από εμένα: Στην επιφάνεια περιβάλλοντος χώρου, σε εκτός σχεδίου 2,5 στρεμμάτων που θα χτιστούν 65 τμ τι βάζω? Τη μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση? Kαι στο ποσοστό του ΚΗ για το δήμο? Το βρίσκω απ' την αρμόδια πολεοδομία της περιοχής?
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Διαβασε και τη βοηθεια του προγραμματος.. Μεγιστη επιτρεπομενη καλυψη ή πραγματικο ακαλυπτο...
archthanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Μα τυφλώθηκα και δεν το βρίσκω? Εννοείται πως έψαξα πριν ποστάρω... Μα τυφλώθηκα και δεν το βρίσκω? Εννοείται πως έψαξα πριν ποστάρω... edit: Για το δήμο βρήκα, πάει το 40%...
panmyr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Να σε ρωτήσω συνάδελφε, μπορείς και καταθέτεις άδεια στην πολεοδομία με τις παλιές αμοιβές;
archthanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Αφού οι πολεοδομίες δεν ξέρουν τίποτα για τις καινούριες...επίσημα....
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 To προβλημα με το κολλημα του προγραμματος κατα την εναρξη εξακολουθει να υπαρχει και στην νεα εκδοση.. Ελπιζω να λυθει..
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δοκίμασε να βγάλεις εκτός το antivirus σου, προσπάθησε να το ανοίξεις μία (λογικά θα ανοίξει) και κάνε μία επανεκκίνηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα