Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποίηση εξαώροφης οικοδομής και έλεγχος επάρκειας


 

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απο οτι ξέρω ΝΑΙ hardware αλλά και training και εμπειρια. Επίσης το software είναι σημαντικο γιατί δίνει την δυνατότητα να φιλτραρει το σήμα και να καταλαβαίνει γειτνίαση οπλισμού. Σε γενικές γραμμές θεωρείς ότι ο κύριος οπλισμός είναι πχ 12 και ο σύνδετήρας 8. Σκανάρεις και βλεπεις πόσα 12 και 8 βρίκονται και που στην κάναβο. Εαν δεν έχεις την πληροφορία τότε δουλέυεις με καλιμπραρισμα απο πίνακες επικάλυψης/ σήματος . Μετράς την επικάλυψη που βρίσκεται με μεγάλη ακρίβεια και βλεπεις το εύρος του μαγνητικού σήματος. Το software εμπεριέχει τους πίνακες. Παράδειγμα 7εκ επικάλυψη με διάμετρο 12 το σήμα είναι 128-135. 12 εκ επικάλυψη με διάμετρο 12 το σήμα είναι 90-101. Παράδειγμα 7εκ επικάλυψη με διάμετρο 16 το σήμα είναι 148-155, κλπ. Επειδή ενας καλός δέκτης καταλαβαίνει ταχύτητα σήματος το πόσο σοβας και επικάλυψη έχεις δεν παιζουν ρόλο απλά μειώνουν το εύρος του σήματος.

 

Τώρα κατα FEMA kai ACI μπορεί να γίνει οπτική μέτρηση με αποκάλυψη επικάλυψης τοπικά και καλιμπραρισμα του μηχανήματος με βάση το σήμα. Είναι το πλεόμ αποδεκτό παγκοσμίως.

 

Στην Αμερική είναι υποχρεωτικό να γίνει. Δεν στοιχίζει τίποτα και δεν μειώνεται η αντοχή.

 

Αλλες λύσεις κυρίως για δημόσια έργα είναι ground radar. Κοστίζουν ακριβά και σκανάρουν πολλά τετραγωνικά.

 

Στα προβλήμα των μαγνητογράφων είναι η ύπαρξη μεταλλικών σωλήνων στην κολώνα. Το σήμα πηγαίνει στα 900 και χρειάζεται υποχρεωτική αποκάλυψη. Με έναν συνάφελφο εγραψα ενα αρθρο στο http://www.skyrodemanet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=241:2010-02-10-14-34-55

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.