nicola100 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Σαν αρχ.Μηχανικός 7.5 μήνες.Στο ΙΚΑ σαν ιδιωτικος υπάλληλος 21 μήνες.Στο στρατό 19 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratoz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Αν δεν κάνω λάθος τίποτα από αυτά δεν σε εξαιρεί των εισφορών για αυτά τα 4 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Εκτός αν τις είχες πληρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astranalysis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Αγαπητέ συνάδελφε, χωρίς να γνωρίζω την οικογενειακή-προσωπική-επαγγελματική κατάσταση θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να επενδύσεις ενα τέτοιο ποσό από το να τα σκάσεις στο ΤΣΜΕΔΕ....Ειδικά τις μέρες που διανύουμε όπου το μετρητό είναι προς εξαφάνιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να βγάλεις 120 χιλιάρικα να τα δώσεις στο ΤΣΜΕΔΕ με την προοπτική ότι θα τα ξαναπάρεις πίσω με τη μορφή σύνταξης ...σε δόσεις είναι κάπως... Θα έλεγα να κάτσεις να τα υπολογίσεις πότε θα τα αποσβέσεις, σε συνάρτηση με την ηλικία σου (μην ακουστεί μακάβριο αυτό), αλλά κυρίως σταθμίζοντας και την προοπτική επιβίωσης που έχει το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα. Καταρρέουν τα πάντα πλέον. Ποιός μας λέει ότι σε 1-2 χρόνια δεν θα έχουν καταφέρει να χρεωκοπήσουν ακόμα και το ΤΣΜΕΔΕ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Εγώ πάλι μια απορία την εχω: Τα τελευταία 26 χρόνια δούλεψες συνολικά 2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danton Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Τελικα βγηκε η ρυθμιση με την 80%εκπτωση στις προσαυξησεις εαν πληρωσεις ολο το ποσο? Παντως εσυ φιλε εισαι προ του 93 οποτε μπορει και να σε συμφερει να πληρωσεις γιατι θα παρεις μεγαλυτερη συνταξη απο εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Εγώ πάλι μια απορία την εχω: Τα τελευταία 26 χρόνια δούλεψες συνολικά 2??? :p:p Μαλλον θα ηταν εξωτερικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Είχανε πει για κάποια νέα ρύθμιση ότι θα ίσχυε το 2011, τι έγινε με αυτό το θέμα ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 εχει ψηφιστει κανονικα ο νομος ο 3943 νομιζω αλλα προσεξτε το μαγικο που λενε στο ΤΣΜΕΔΕ! "ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ" Απαντηση προισταμενου πριν λιγες μερες που εκανα βαβουρα. Οταν του ειπε οτι το ΦΕΚ ειναι νομος του κρατους και οφειλει να μου κανει ρυθμιση βαση αυτου και οχι βαση του προηγουμενου νομου, μου ειπα να παω να κανω τα παραπονα μου στο ΟΑΕΕ γιατι εκεινοι λεει δεν του απαντανε..... καταλαβατε γιατι ειμαστε οικος ανοχης και μαλιστα ανοργανωτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα