dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 δικο του το οικοπεδο...δικη του η μονοκατοικια δικος του και ο ακαλυπτος, για να παρκαρει... Τι "ειδικη" κατασκευη θελει να κανει και τι εργασιες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 (edited) xaniaredΥπάρχει σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών? Η θέση στάθμευσης θα είναι στεγασμένη υποθέτω. Αν η υπόθεση μου είναι σωστή, τότε οφείλει να εξεταστεί αν μειώνει την απαιτούμενη επιφάνεια φύτευσης, αν η προτεινόμενη θέση της παραβιάζει πλάγια απόσταση κλπ λεπτομέρειες Άδεια δόμησης θα χρειαστεί. Στην πολεοδομία ρώτησες? Edited Αύγουστος 25 , 2015 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniared Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 (edited) δικο του το οικοπεδο...δικη του η μονοκατοικια δικος του και ο ακαλυπτος, για να παρκαρει... Τι "ειδικη" κατασκευη θελει να κανει και τι εργασιες???? xaniared Υπάρχει σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών? Η θέση στάθμευσης θα είναι στεγασμένη υποθέτω. Αν η υπόθεση μου είναι σωστή, τότε οφείλει να εξεταστεί αν μειώνει την απαιτούμενη επιφάνεια φύτευσης, αν η προτεινόμενη θέση της παραβιάζει πλάγια απόσταση κλπ λεπτομέρειες Άδεια δόμησης θα χρειαστεί. Στην πολεοδομία ρώτησες? Το οικόπεδο είναι δικό του με ενα μονοώροφο κτίριο μέσα. Για να γίνει η θέση πρέπει να κατεδαφιστεί κομμάτι της υπάρχουσας πέτρινης περιτοίχισης στην πρόσοψη του οικοπέδου και να διαμορφωθεί το πεζοδρόμιο γιατί είναι μεσα στην πόλη. Επίσης χρειάζεται χωματουργικές εργασίες γιατί υπάρχει υψομετρική διαφορά (≈1.5μ.) απο το πεζοδρόμιο-δρόμο στο 0.00 του ισογείου.. Στέγαση δεν ξέρω αν θα χρειαστεί. Edited Αύγουστος 25 , 2015 by xaniared Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 αδεια για την κατεδαφιση και για τα χωματουργικα και αδεια απο τον Δημο για το πεζοδρομιο και αδεια για την "διελευση" απο το πεζοδρομιο... [και μην σου ζητησει κανεις δηλωση παρκιν ή άλλα τετοια... εξυπνα...] :mrgreen: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Θέλω να συντάξω συμβολαιογραφικό πράξη για δέσμευση θέσης στάθμευσης. Μία (1) σε αριθμό. Το μικρότερο εμβαδόν που βλέπω στην Υπουργική απόφαση 98728_7722_1993 (Προδιαγραφές θέσεων στάθμευσης) είναι 2,25 Χ 4,50 (αναφέρεται και σε προηγούμενα post). Βέβαια η Υ.Α. αναφέρει αυτές τις διαστάσεις για θέσεις σε παράθεση με γωνία 30 μοιρών. Ξέρεις κανείς αν αυτό ισχύει και για μία θέση όπως η περίπτωση μου; Από που τεκμαίρεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 On 28/7/2012 at 3:12 ΠΜ, Manolis gon said: Αποφ-98728/7722/93 (ΦΕΚ-167/Δ/2-3-93) γνωρίζει κάποιος αν έχει βγει κάτι νεότερο? αν όχι τότε ισχύει αυτό ως έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 δεν εχει καμμιά αλλαγη ισχυει μαζι με τα γραφηματα που το συνοδευουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 οκ, μερσί Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
XRXR02 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Συνάδελφοι μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τα σχήματα της ΥΑ 98728/7722/1993 που αφορούν θέσεις στάθμευσης που εξυπηρετούν κτίρια ? Δηλαδή ποιές είναι οι περιπτώσεις α) και β) που υπάρχουν σε όλα τα σχηματάκια?? Ψάχνω στο κείμενο κάπου να το βρώ και δεν το βρίσκω Η είμαι γκαβός η πρέπει να γίνω μάντης !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 στο αρθρο 5 παρ. 3 υπαρχουν 5 περιπτωσεις. Σε καθε μια απο αυτες αναφέρονται τα σχηματακια με διαφορετικες πλευρες/αποστασεις ανα δυο για καθε περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα