OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Καλησπέρα! Έχω έναν πελάτη ο οποίος είχε εκδόσει άδεια για διώροφη οικοδομή το 1983. Είχε ρίξει μόνο το σκελετό του ισογείου και τώρα θέλει να φτιάξει τον όροφο με μεταλλική κατασκευή και στέγη, αφήνοντας το ισόγειο ως έχειν. Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως καθορίζονται οι αμοιβές και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Θα πρέπει να γίνει τροποποίηση της άδειας; Προσθήκη;
vagman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 η παλιά άδεια δεν ισχύει πλέον οπότε μάλον πας για προσθήκη ορόφου,και απλά στον φέρπντα οργανισμό θα δηλώσεις μεταλλικό οπότε θα βγει μικρότερο ικα..
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Από μία μικροσυζήτηση που είχα με το τεε δε μου φανηκε τόσο απλό Ξέρει κανένας να μου πει αν χρειάζεται κάποια διαδικασία με τον προηγούμενο επιβλέποντα μηχανικό; Χρειάζεται κάτι για νακλείσει η παλιά άδεια;
zena13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Η νέα άδεια θα είναι προσθήκη Α ορόφου σε υπάρχον ισόγειο ημιτελές και θα είναι ανεξάρτητη από το ισόγειο. Εσύ θα προσκομίσεις φωτογραφίες του υπάρχοντος και θα συντάξεις τεχνική έκθεση όπου θα περιγράφεις πλήρως την κατάσταση. Η επίβλεψη και το ρεύμα θα αφορούν μόνο την προσθήκη. Αγνοείς δηλαδή, παντελώς το ισόγειο και προχωράς κανονικά για τον όροφο.
xfoteinopoulou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Ο προηγούμενος μηχανικός θα αναλάβει κανονικά την επίβλεψη του φέροντος οργανισμού του ισογείου και από κει και πέρα αφού θα αναλάβεις εσύ την προσθήκη παίρνεις την ευθύνη για το υπόλοιπο εκτός και αν οριστεί άλλος και για την επίβλεψη των αρχιτεκτονικών του ισογείου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα