GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Συνάδελφοι έχω αγροτεμάχιο 5000τ.μ. που το κόβει στή μέση το όριο Ζώνης οικιστικού ελέγχου. Χωρίζει το αγροτεμάχιο σε 2.500τμ και 2.500τμ περίπου, 1ον εάν θέλω να τοποθετήσω την οικοδομή μου στο εντός ζώνης τμήμα θα πάω με τους όρους δόμησης του διάταγματος που την ορίζει σωστά; 2oν εάν την τοποθετήσω εκτός ζώνης(δηλ εκτός σχεδίου περιοχή) με το Π.Δ. του 85 για την εκτός σχεδίου δόμηση έτσι δεν είναι? Και στις δύο περιπτώσεις το αγροτεμάχιο θεωρείτε ενιαίο σωστά? Το προσωπό του είναι πάνω από 50μ σε χαρακτηρισμένο δημοτικό δρόμο. έχει τύχη σε κανέναν...? Πολεοδομία με παρέπεμψαν σε χρήση ΓΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 συνάδελφε GEORGE KARA σωστά όσα γράφεις το "Πολεοδομία με παρέπεμψαν σε χρήση ΓΥΣ" ομολογώ δεν το καταλαβαίνω τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Εννοεί "επιτρεπόμενες χρήσεις γης", κατοικία κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Ναι συνάδελφε Θεοχάρη αυτό εννοώ οτι από την πολεοδομία με παρέπεμψαν να πάρω βεβαίωσει από την Νομαρχία για τις "επιτρεπόμενες χρήσεις γης της περιοχής" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 σωστά έτσι πρέπει να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Αγροτεμάχιο 10000 τ.μ. το οποίο ένα μικρό τμήμα 65 τ.μ. του βρίσκεται εντός Ζ.Ο.Ε και με όριο κατάτμησης βάση του Π.Δ. που την όρισε τα 10000τ.μ. σε αυτή τη περίπτωση δεν κατατμηται σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Πόσο σίγουρος είσαι για τα 65μ?? αυτό είναι θέμα εκτίμησης. 1mm μετακίνησης της γραμμής ορίου ΖΟΕ .... και λύθηκε το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 @GRTOPO βάση των συντεταγμένων της ζώνης και του αγροτεμαχίου η κατάσταση έχει όπως την περιέγραψα. Προς το παρόν δεν θέλω να κάνω κατάτμηση αλλά εάν στο τοπογραφικό δείξω την κατάσταση ως έχει τότε βάση του διατάγματος δεν θα μπορεί να κατατμηθεί στο μέλλον. σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Εχω αντίθετη άποψη. Κατά την άποψή μου δεν μπορεί τα 65τμ να κυριαρχούν των 10000τμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Ενδιαφέρουσα άποψη. Πρέπει όμως να την τεκμηριώσουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα