MAKAP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Η "ενδιαφέρουσα" άποψη που υποστηρίζει ο GRTOPO (και όχι μόνο) βασίζεται στο γεγονός ότι, η έκταση των 65 τμ, η οποία, όπως υπέδειξε, θα μπορούσε και να μην υπάρχει, με μια ελαφρά μετακίνηση του ορίου στην "πραγματική" του θέση, ΔΕΝ μπορεί να δεσμεύει τη συνολική έκταση των 10000 τμ, δηλαδή η συνολική αυτή έκταση ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη ΖΟΕ. Εκτός εάν τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, αλλά αντίθετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 @ΜΑΚΑΡ δεν έχω κανέναν λόγο να σου περιγράψω διαφορετική κατάσταση από την πραγματική...! Ωραία κατανοητό! Σε πια περίπτωση όμως επηρεάζεται η κατάτμηση του αγροτεμάχιο από τη Ζ.Ο.Ε.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Μα... αυτό που λέει ο GRTOPO και εγώ είναι ότι, η έκταση των 10000 τμ δεν περιλαμβάνεται στη ΖΟΕ και, επομένως, δεν ισχύουν, γι' αυτήν, οι ρυθμίσεις της ΖΟΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 ....ΟΚ .... δεν πείθεσαι... ούτε από μένα αλλά ούτε ΚΑΙ από τον μέγιστο ΜΑΚΑΡ!!! Λοιπόν ΔΕΝ επιτρέπεται η κατάτμηση σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση αν πατάει έστω και 1τμ από τα 10000τμ, εντός της ΖΟΕ!!! satisfied now??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 τώρα έρχεστε στα λόγια μου :) !!!! το θέμα είναι στην πραγματική κατάσταση τι ισχύει και ισχύει ότι δεν κατατμήται. Από εκεί και πέρα ο θεός να βάλει το χέρι του!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Προφανώς .... δεν "έπιασες" το ύφος μου! Γιατί ρωτάς τότε αφού θα κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου και μόνο αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 @GRTOPO δεν είναι έτσι! κάποια άλλη στιγμή θα το συζητήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα