panmyr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Καλημέρα με όλους Πελάτης μου θέλει να κάνει βουστάσιου 20 Ι.Ζ. και ενδιαφέρεται να γίνει τύπου στεγάστρου με σκελετό θερμοκηπίου. Έχω βρει την Αποφ.-5888/04 που αναφέρεται στην καθορισμών προϋποθέσεων, όρων και δικαιολογητικών, εκεί που όμως έχω κολλήσει, είναι σε αυτό : « β) είναι σύμφωνο με εγκεκριμένο τύπο κατασκευής του Υπουργείου Γεωργίας και με την έγκριση για την συγκεκριμένη εγκατάσταση » Γνωρίζει κανείς σε τι ακριβώς αναφέρεται; Που θα μπορούσα να βρω πληροφορίες σχετικά με τους εγκεκριμένους τύπους κατασκευής; Σας παραθέτω και την σχετική νομοθεσία για κάθε ενδιαφερόμενο . . . http://ifile.it/kontbeq
Adavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Θα ρωτήσεις στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας στην οποία υπάγεται το έργο.
zena13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Αναλυτικές πληροφορίες θα πάρεις από το Κέντρο Ελέγχου Γεωργικών Κατασκευών στο Αριστοτέλειο Π. Θεσ/κης και συγκεκριμένα από την Κα Μαρτζοπούλου (δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο).
panmyr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Σε ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω με την Κα Μαρτζοπούλου, και ότι πληροφορίες θα φροντήσω να ανέβουν... Ναι είσαι καλά!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα