terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Αλλαξε και αβαταρ η Χριστινα.... μαλιστα.... :-)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δοκίμαζα να δω ποιο θα βάλω στο πλακάκι μαζί με το βιογραφικο μου...
leo strats Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Ομολογώ ότι είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα που άκουσα ποτέ! Αν το καλοσκεφτείς μόνο και μόνο λόγω της περίεργης φύσης της όλο και κάποιος θα ασχοληθεί! Βέβαια παρόλα αυτά κάποιοι στενόμυαλοι θα πουν ότι είναι ένα βιογραφικό του κ...!! (η τελευταία πρόταση έχει χιουμοριστικό και μόνο χαρακτήρα)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Θα χωράει το βιογραφικό μου στο 60*60 όμως??? Πρέπει να είναι 3-4 σελίδες.... Κάνω μεγάλα γράμματα!!
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Να παραγγειλεις 20τμ πλακακια....χαχαχα Εγω παραγγειλα ηδη 45τμ για το σαλονι....
nikosxeng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Γενικά καλή ιδέα να είναι το βιογραφικό, σε κάτι με κάποια επιφάνεια για να χωράει. Αλλά και οικονομικό για να ανταπεξέλθει ο αναζητων εργασία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα