Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αυθαιρεσία με κλειστό φωταγωγό


jkanaks

Recommended Posts

Γειά σας,

 

εχω μια απορία σχετικά με το παρακάτω. Ενδιαφέρομαι σοβαρά για αγορά ακινήτου στα γλυκά νερα. Ο κατασκευαστής μου το δίνει 255.000 ειναι 87τμ.

τα κανονικά τμ είναι 62 τα 20 είναι ημηυπαίθριος και τα 5 είναι φωταγογός που έχει μετατραπεί σε σαλόνι! Τι γίνεται στην τελευταία περίπτωση; Φαίνονται κάπου στα συμβόλαια τα τμ του πρώην φωταγωγού; Να το ξεχάσω ή είναι κάτι που συνηθήζεται; (οπως υποστηρίζει ο κατασκευαστης). Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

επι της ουσιας δεν μπαινω γιατι αγαπητε μου αυτο που ρωτας ειναι δουλεια ενος μηχανικου που θα σου παρεχει υπηρεσιες τεχνικου συμβουλου και θα τον πληρωσεις κατι λιγο προκειμενου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην πληρωνεις μετα κερατιατικα μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω.

 

απαιτειται να γινει ελεγχος της αδειας του ακινητου απο ανθρωπο που γνωριζει.

 

περα απο αυτα και τελειως φιλικα και δωρεαν να σου πω πως η τιμη του ακινητου και το ακινητο που περιγραφεις δεν εχουν καμμια σχεση. Ειναι ακριβο. Παρακαλω μην εκλαβεις τα λογια μου ως αφορμη για να πας να κανεις παζαρια. Απλα σε ενημερωνω οτι 255.000 για 87 τμ κατοικιας ετσι οπως μας τα λες, ειναι στα ορια του ανεκδοτου.

Link to comment
Share on other sites

Το τι συνηθιζεται και τι οχι ειναι αλλη κουβεντα.. Το τι γινεται στα δυσκολα ειναι το ερωτημα. Και στα δυσκολαπληρωνεις..

 

Αρα εχεις αγορασει 62τμ 255.000, 20τμ, 5τμ που τα πληρωνεις ανεγερση και διατηρηση για παντα και αναδρομικα και 20 που πληρωνεις τα προστιμα μεχρι σημερα και απο κει και περα διαλεγεις.. 'Η τα ανοιγεις ή συνεχιζεις να τα πληρωνεις..

 

Υπαρχουν παμπολλες τετοιες συζητησεις στο φορουμ.. Κανε αναζητηση και διαβασε πως και τι.. Απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη σου..

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Μάλλον δεν αξίζει το κόπο ούτε μηχανικό να βάλω εφόσον ο μηχανικός της εργατικής κατοικίας που έκανε αυτοψία έδωσε 180.000 εμπορική αξία και επιπλέον δε θέλω να μπλέξω σε ιστορίες ενω εχω χρυσοπληρώσει το ακίνητο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.