Evan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 με το στερεοστάτικα το κάνω, να σου στείλω dxf;
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Ναι στειλτο... Εχεις πμ με το μαιλ μου...
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Παίδες αν θέλετε μετά μας προβάλετε τα αποτελέσματα για να δούμε τι συμβαίνει και εμείς.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Evan Πες μου λιγο 1. φορτια κινητα, μονιμα στις πλακες 2. παχη πλακων 3. υποθετω ολα τα δοκαρια ειναι 25εκ εκτος απο ενα 4. στο υπογειο βαζεις τοιχωματα? 5. την σκαλα τη βαζεις στο μοντελο?? 6. Αν δεν την βαζεις αφηνεις τρυπα στην πλακα? 7. Φορτια μονιμα επι των δοκων? 8. Θεμελιωση με πεδιλοδοκους κανεις??
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Λοιπον.. Η επιλυση εγινε.... Οι ροπες στα τοιχωματα λογικες....Θα ανεβασω το βραδυ φωτος.... ΑΡΗ στο εστειλα....
jkar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 προσφέρομαι και εγώ για επίλυση με statics και σύγκριση αποτελεσμάτων, εάν θέλετε μου στέλνετε το dxf και στοιχεία φόρτισης
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Ανεβαζω τους ξυλοτυπους και 2 φωτο απο τα ΔΡΚ του τοιχωματος Για να σας προλαβω....ΔΕΝ εχω πειραξει τιποτα στον ξυλοτυπο, οπως τα εβγαλλε το προγραμμα και με default ρυθμισεις για διαμετρους οπλισμων κτλ.. http://www.2shared.com/file/12390416/763abfb5/___.html
Evan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 http://www.2shared.com/file/12455108/61794c93/gia_upload.html οι δικοί μου ξυλότυποι από Στερεοστάτικα και τα ΔΡΚ του τοιχίου, στα οποία η μορφή είναι η ίδια δηλ. μεγαλύτερη ροπή στην κεφαλή παρά στον πόδα, δηλ. η περίεργη μορφή προκύπτει και από την ανάλυση του ΦΕΣΠΑ και οι τιμές "παίζουν" μέχρι και 10% Κάποιες διαφορές εντόπισα στην όπλιση των πλακών και σε κάποια δοκάρια και στα θετά τους στις στηρίξεις. Και στα υπ/τα υπάρχουν διαφορές αλλά έχουν να κάνουν με τις default ρυθμίσεις των τμήσεων των συνδετήρων για των αριθμό των ράβδων. Θα τα ξαναδώ και θα είχε ενδιαφέρων terry αν έχεις και κανένα διάγραμμα των κατανομών των επιταχύνσεων και των δυνάμεων καθύψος να συγκρίνουμε την φασματική ανάλυση και την ιδιοπερίοδο η οποία σε εμένα είναι 0,26 sec Anyway Terry σε ευχαριστώ για τον κόπο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα