Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενανθράκωση με διάβρωση


 

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

H φαινολοφθαλεΐνη δεν μας λέει για ενανθράκωση μας λέει πτώση πεχα. Το πεχα πέφτει απο διάφορους λόγους. Αυτοί οι λόγοι ειναι το πρόβλημα. Ο κανονισμός είναι τραγικά αδαής.

Link to comment
Share on other sites

Πως βλέπετε τα σίδερα των εικόνων; η οικοδομή είναι του 1982 και οριζόντια απόσταση 100,00μ από τη θάλασσα; Στην οικοδομή θέλουμε να κάνουμε προσθήκη ορόφου

για λεπτομέρειές οπλισμών διάταξη στοιχείων θα σας πώ

 

 

http://img46.imageshack.us/i/23122010030.jpg

http://img690.imageshack.us/i/23122010029.jpg/]

http://img62.imageshack.us/i/23122010031.jpg/]

Link to comment
Share on other sites

Βάζω φωτό απο καθοδική προστασία 850 τμ με 19 διαφορετικές ζώνες. Εχουμε δυο rectifiers, 24καναλο controller, 19 reference electrodes, 6 μετρητές υγρασίας, CorWatch on-line λογισμικό ελέγχου. Η μελέτη έγινε με Πεπερασμένα.

 

GEORGE KARA

 

κάνε 3-4 κάμψεις εαν σπάσουν ξέρεις τι έχεις. Η φωτό 1 δεν μου αρέσει διότι δείχνει διαμήκης διάβρωση. Κανε της κάμψεις και τα ξαναλέμε.

post-25492-131887258235_thumb.jpg

post-25492-131887258241_thumb.jpg

post-25492-131887258247_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

H άποψη μου είναι οτι η κακή στεγάνωση της ταράτσας μας έδωσε τον ηλεκτρολύτη (μέσο διάβρωσης). Τώρα εαν είναι και κάποιων ετών έχεις και ενανθράκωση (εκτός και εαν είσαι κοντά στην θάλασσα οπότε τα πράγματα αλλάζουν). Εαν είσαι πρίν του 87 θα πρέπει να δούμε εαν μπήκε στην μάζα του σκυροδέματος αλάτι. Τώρα με την εμπειρία μου θα έλεγα οτι έμεινε αρκετά χρόνια με ελλειπή η καθόλου στεγάνωση, οτι αυτός που πέρασε το επαλειφόμενο στεγανωτικό δεν είχε ιδέα αφού δεν καθάρισε την πλάκα σωστά ή καθόλου, οτι σίγουρα είδε τα προβλήματα και δεν είπε τίποτα παρά έκανε την επάλειψη, οτι η διάβρωση σίγουρα θα πρέπει σύντομα να βγάλει προβλήματα απο κάτω, οτι οι αναμονές θα πρέπει να θεωρούνται νεκρές και οτι εαν πάρεις ενα σφυρί και χτυπήσεις κοντα στις αναμονές και μακρυά μάλλον ο θόρυβος θα αλλάξει. Εαν κάνει κούφιο έχεις και πιθανή εγκάρσια αποκόλληση της πλάκας.

Link to comment
Share on other sites

Οι διατομές των υφιστάμενων αναμονών επαρκούν σαν μήκη και εμβαδόν. Μήπως θα πρέπει να γίνει και ένας έλεγχος στη στάθμη ισογείου;

Link to comment
Share on other sites

Πριν πω οτιδήποτε για τις παρατηρήσεις σας έχω να πω ότι στην συντήρηση των κατασκευών σαν χώρα (μηχανικοί,πολίτες,πολιτεία) είμαστε τραγικοί!

 

-Χωρίς να έχω την μεγάλη εμπειρία πιστεύω ότι η αναμονές μπορεί σαν μήκος να επαρκούν αλλά σαν διατομές μη διαβρωμένες πρέπει να είναι οι μισές!

 

-Η κατασκευή έγινε το 1982 και είναι σε οριζόντια απόσταση 100μ από τη θάλασσα, πολύ κοντά δηλ. απλά είναι σε μεγάλη πόλη δεν είναι λίγο τραβηγμένο να έχουν χρησιμοποιήσει θαλασσινό νερό; όχι ότι το αποκλείω!

 

-Ο έλεγχος για το αλάτι πως γίνεται;

 

-Για τις κάμψεις δεν είχα δει το μήνυμα απλά η οικοδομή δεν είναι και πολύ κοντά μου οπότε δεν μπορώ να το κάνω σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

κάνε 3-4 κάμψεις εαν σπάσουν ξέρεις τι έχεις. Η φωτό 1 δεν μου αρέσει διότι δείχνει διαμήκης διάβρωση. Κανε της κάμψεις και τα ξαναλέμε.

τι εννοείς "διαμήκη διάβρωση"? του διαμήκους οπλισμού? αυτό το βλέπουμε ότι οι αναμονές είναι διακοσμητικές και μόνο για να απλώσει μπουγάδα κάνουν.

 

αν εννοείς στην πλάκα, πως το κατάλαβες?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.