nk104 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 σύμφωνοι, απλά επειδή σε προηγούμενο μήνυμα αναφέρθηκε ότι την πυλωτή την αναφέρουμε ξεχωριστά από τις υπόλοιπες στάθμες για λόγους ΓΟΚ, ρώτησα αν ισχύει το ίδιο και για το υπόγειο.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 εγώ την pilotis δεν την αναφέρω ξεχωριστά.Κάθομαι κ μετράω στάθμες.Περιλαμβάνεται η πλάκα οροφής υπογείου.
nk104 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 και εγώ αυτό έκανα τόσο καιρό, διάβασα όμως το μήνυμα πιο πάνω και με προβλημάτισε.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Μην προβληματίζεσαι με τέτοια ανούσια πράγματα, έχουμε πιό σημαντικά θέματα να προβληματιζόμαστε στον κλάδο
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Εγω στο συμβολισμο αυτο βαζω τους υπεργειους οροφους.. Αν εχει υπογειο το συμβολιζω διαφορετικα, ομοιως και την pilotis.. Σκεψου οτι υπαρχει περιπτωση να μην ειναι εμφανες το υπογειο και να μην μπορεις να κανει μια "γυρα" στο ακινητο (μιλαω για τα ομορα) για να δεις τι γινεται.. Ομοιως σε περιπτωσεις κτηματολογιου, πραξεων εφαρμογης κτλ νομιζω παλι οτι συμβολιζονται μονο οι υπεργειοι οροφοι.. Οπως και να εχει ΠΑΝΤΑ ενα υπομνημα συμβολων και εισαι οκ... Αν θελει καποιος, ας ανατρεξει εκει να δει τους συμβολισμους..
nk104 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Zavi, αυτό ξαναπές το... Ευχαριστώ για την απάντηση Terry.
elmecanico Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Έχω σε ένα τοπογραφικό σχέδιο τους συμβολισμούς ΚΧ(Σ) και ΚΧ(Π) τα οποία με μπερδεύουν. Επίσης τυχαίνει να έχει ένα μόνο συμβολισμό 2/Κ για σπίτι το οποίο βρίσκεται μισο-μισο μέσα σε 2 διαφορετικά οικόπεδα, που όμως εγώ στην αρχή τα είχα θεωρήσει 2 διαφορετικά σπίτια. Τέλος, στη συμπλήρωση δελτίων κτηρίων που κάνω για την εργασία, βλέπω στο χάρτη αλλού συμβολισμούς 2/Κ, 1/Κ και αλλού σκέτο Κ. Θα χρειαστεί να κάνω ξεχωριστό δελτίο καταγραφής και για τα σκέτα Κ, Π;
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Πώς και δεν έχει υπόμνημα συμβολισμών το Τοπογραφικό ; Με τα ΚΧ(Σ) και ΚΧ(Π) δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής. Το 2/Κ που πατάει σε δυο οικόπεδα δεν είναι περίεργο γιατί μπορεί τα δυο τμήματα να προέρχονται από σύσταση καθέτου. Στους συμβολισμούς των κτηρίων ο αριθμός σημαίνει το πλήθος των ορόφων συμπεριλαμβανομένου και του ισογείου, ενώ το γράμμα δηλώνει το υλικό κατασκευής του δώματος / στέγης (Κ=Κεραμοσκεπές, Π=Πλακοσκεπές, Ε=Ελλενίτ κλπ) Για να υπάρχει σκέτο Κ ή Π ίσως ο συντάξας να εννοεί τα ισόγεια κτίσματα και να μην προσμετράει στα υπόλοιπα κτήρια το ισόγειο στον αριθμό των ορόφων.
elmecanico Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Όσον αφορά το σπίτι που πατάει σε 2 οικόπεδα, χρειάζεται να κάνω 2 διαφορετικά δελτία καταγραφής για το κομμάτι στο ένα οικόπεδο και μετά για το άλλο; Και για το σκέτο Κ ή Π αυτό που λες δεν είναι σίγουρα γιατί έχω μπροστά μου σπίτι με ισόγειο + 2 ορόφους και το σημειώνει 3/Κ. Απλά αποθηκούλες και μικρές κατασκευές τις έχει με σκέτο Κ ή Π και δε ξέρω αν χρειάζονται ξεχωριστό δελτίο καταγραφής ή τις αγνοώ όπως τις βλέπω σκέτες.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μα τι κάνεις ; Απογραφή ; Για τα σκέτο Κ και Π είναι τότε όπως τα λες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα