elmecanico Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Εργασία καταγραφής κτισμάτων/οικοπέδων είναι και έχω μπροστά μου έτοιμο τοπογραφικό σχέδιο autocad της περιοχής.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Όπως τα περιγράφεις τα Κ και Π χωρις ένδειξη ορόφου δεν είναι κατοικίες αλλά ισόγειες αποθήκες ή βοηθητικοί χώροι. Τα υπόλοιπα δηλώνουν το πλήθος των ορόφων μιας οικοδομής. Για το κτήριο που πατάει σε δύο "οικόπεδα" μάλλον ισχύει η σύσταση κθέτου συνιδιοκτησίας οπότε θεωρείται ενιαίο οικόπεδο με δυοδιακεκριμένα τμήματα.
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Επίσης,μιας και το αρχείο της περιοχής το χρησιμοποιείς για εργασία, ΑΝ δεν έχει copyrights απο κει που το πήρες/δωσανε κτλ, καλό θα ήταν να το μοιραζόσουν με καποιο συνάδελφο! Υπάρχει ανάλογο τόπικ στο φορουμ για αλισβερίσι στοιχείων... Καλή συνέχεια στην εργασία σου! Οσο για τα ΚΧ(Σ)(Π) κι εγώ 1η φορά τα βλέπω.
mintzax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Καλησπέρα. Μήπως: KX(Π) = ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ), & ΚΧ(Σ) = ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΣΧΟΛΕΙΟ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!!
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Το Σχολείο είναι Κοινωφελης χώρος και συμβολίζεται ΚΦ.
mintzax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ "Ο ΠΟΙΗΤΗΣ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ elmecanico Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ,Θεοχάρης
vaggosisok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Με αφορμή αυτό το θέμα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κρατάνε ζωντανό το site. Έχω βοηθηθεί πολλές φορές για διάφορα θέματα. Σας ευχαριστώ και πάλι.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Για ερείπιο (ασκεπές γκρεμισμένο) βάζουμε σκέτο ΕΡ ή 1/ΕΡ?
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Dashed γραμμή διπλή και μέσα γράφεις ερείπιο.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Σωστός!!! Την διακεκομμένη την ήξερα, το "ΕΡ" που έγραψα κάπως μου ξένιζε...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα