Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμπαράταξη Μηχανικών για το ΤΕΕ


Recommended Posts

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της "Συμπαράταξης Μηχανικών για το ΤΕΕ" που υποστηρίζεται από τις παρατάξεις Συνεργασία Αριστερών Μηχανικών και ΔΕΜ.

 

Δείτε στο http://leftengineers.wordpress.com/unions

 

Στην ίδια διεύθυνση θα βρείτε παρεμβάσεις και θέσεις για τα προβλήματα των μηχανικών αλλά και γιατί πρέπει να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές.

Link to comment
Share on other sites

Για το Κτηματολόγιο στις προβληματικες περιοχες, πού εχετε τις θέσεις σας να λαβω γνώση?

ΥΓ Φωνη βοώντος εν τη ερήμω.

Link to comment
Share on other sites

Για το Κτηματολόγιο στις προβληματικες περιοχες, πού εχετε τις θέσεις σας να λαβω γνώση?

Η θέση μας είναι να καλύψει το Κτηματολόγιο όλες τις περιοχές και να καθοριστούν και θεσμοθετηθούν οι χρήσεις γής. Να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο χωροταξικός κιαι πολεοδομικός σχεδιασμός της Χώρας. Αυτό πρέπει οι μηχανικοί να το προβάλουμε ως ανάγκη όλης της κοινωνίας, ως απαραίτητη προϋπόθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση...

 

Διευκρινήσεις για τις θέσεις της "Συμπαράταξης" μπορούμε να ζητήσουμε εδώ ή στο μπλογκ;

 

Όπου θέλετε. Για αυτό το λόγο αναρτήσαμε το θέμα..

Βεβαίως ίσως είναι καλύτερο να περιμένουμε λίγο, μέχρι να βγει το σύνολο του προεκλογικού υλικού που ίσως θα απαντάει σε πολλά από τα ερωτήματά σας.

Link to comment
Share on other sites

οχι συνάδελφε,δεν το καταλαβες.μιλω για τα τεραστια προβληματα που δημιουργήθηκαν σε ωρισμενες περιοχες (ισως και όλες-δεν το γνωριζω).Επισης ειδα τους υποψηφίους που κατεβαζετε στην Λεσβο.οι οποιοι σε τοπικο επιπεδο κρατησαν τότε προς τιμην τους σωστη σταση.Ο ενας μαλιστα εξαυτων πρωτοστατησε και στον εντοπισμο του προβληματος και ζητησε την παρεμβαση της Νομαρχιακης Αυτοδιοικησης και του ΤΕΕ.

και οι αλλοι δυο που γνωριζω παλι κρατησαν πολύ σωστη σταση-σε αντιθεση ωφειλω να ομολογήσω με τις λοιπες πολιτικες δυναμεις του τεχνικου κοσμου που σιωπησαν.

(ασχετα αν σαν ατομα μονο και αλλοι συναδελφοι απο αλλες

παραταξεις τηρησαν σωστη σταση-οπως και βουλευτες αλλων πολιτικων δυναμεων)

μέχρι εδω καλά.σε τοπικο επιπεδο.ομως αυτα πολυ απεχουν απο την ανωτερω θεση που παραθετεις ,που ζητει να καλυψει το κτηματολόγιο ολες τις περιοχες.

αυτο κρυβει τα προβλήματα κατω απο το χαλι.Εφοσον το Κτηματολογιο δημιουργησε τεραστια προβληματα σε ωρισμενες περιοχες-συμφωνα με τις δικες μου αποψεις αλλα και των δικων σας υποψηφιων σε τοπικο επίπεδο-το Κτηματολογιο δεν μπορει να συνεχιστει (κατα την δικη μου αποψη και την κοινη λογικη ) πριν

α)απαντηθει στο τι εφταιξε.διότι αν δεν απαντηθει αυτο θα δημιουργήσει παλι τα ιδια και χειροτερα προβληματα.

β)δωσει λυση στις προβληματικες περιοχες .

Η απαντηση σου λοιπον -αν ειναι αυτη-ειναι αντιεπιστημονικη και ειναι σε πληρη αντιθεση

με το σκεπτικο και την σταση που (πολυ σωστα) τηρησαν οι τρεις τουλαχιστον υποψηφιοι σας που γνωριζω σε τοπικο επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Μικρή παρατήρηση: Καλό θα ήταν, (όχι υποχρεωτικό βέβαια) όποιος μιλάει εκ μέρους κάποιας παράταξης να μας συστήνεται με το ονοματεπώνυμό του. Για να γνωρίζουμε με ποιόν μιλάμε, και να έχει κάποιο κύρος η συζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις ως ένα βαθμό δίκιο αλλά θα προτιμούσα να απαντάω σε αυτη τη συζήτηση ως mechcon γιατί δεν θέλω να εκληφθεί η παρέμβασή μου εδώ ως προσωπική προβολή. Μπορεί ίσως να παρεμβαίνει για την παράταξη και κάποιος άλλος, ο οποίος είναι πιο ειδικός για το θέμα. Αν υπάρχει πρόβλημα πείτε μου να δω πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ο απολογισμός δράσης, οι θέσεις και τα βιογραφικά των υποψηφίων της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.symparataxi.tee.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.