ΚΑΤΕΡΙΝΑ 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε αν το εμβαδό παρασκευαστηρίου καφετέριας-σνακ μπαρ εξαρτάται από τον αριθμό τραπεζοκαθισμάτων; Εάν ναι ποια είναι η αναλογία;
Highlander Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε αν το εμβαδό παρασκευαστηρίου καφετέριας-σνακ μπαρ εξαρτάται από τον αριθμό τραπεζοκαθισμάτων; Εάν ναι ποια είναι η αναλογία; λίγο ανάποδα τα λές, το εμβαδόν του παρασκευαστηρίου εξαρτάται απο πολλά πράγματα και τελευταία απο τα τραπεζοκαθίσματα του. Αρχικά εξαρτάται απο τις υπηρεσίες, τι ζητάνε ως minimum, μετά εξαρτάται απο το εμβαδόν του. Τι χώρο έχεις?
giannhst Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Ναι εξαρτάται από τη δυναμικότητα του καταστήματος, για την αναλογία όπως και άλλα (πλήθος wc κλπ) δες την υγειονομική διάταξη στα downloads.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Ο χώρος που έχω προς διαμόρφωση είναι 65 τετραγωνικά.Θα λειτουργεί εποχιακά, είναι σε παραλία της Εύβοιας και εσωτερικά έχει μόνο 8 καθίσματα, στον υπαίθριο χώρο του θα έχει 50. Θα σερβίρει καφέ, παγωτό και κάποια πιάτα, το παρασκευαστήριο θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε φούρνο και grill.
Adavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 ΚΑΤΕΡΙΝΑ όπως σου αναφέρει ο συνάδελφος αν διαβάσεις την Υγειονομική Διάταξη Αιβ 8577/83 (ΦΕΚ 526/Β/1983) θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Σας ευχαριστώ, το έκανα ήδη και βρήκα τις απαντήσεις που ήθελα. Καλημέρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα