Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Να με θυμηθείτε: Ξέρετε πόσοι θα τα αντιγράψουν για τις δικές τους μελέτες? Πάρα πολλοί και μετά θα το παίζουν μεγάλοι και τρανοί μελετητές!!!
achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Τι να αντιγράψουν;;; Αυτές οι "μελέτες" δεν αξίζουν ούτε 1 ευρώ.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Να δεις οι πελάτες πως θα χαρούν μόλις τις δουν!!! Θα παρουσιάσει "παλιές δουλειές" τα 3D από την ιστοσελίδα και η κυράτσα με τα λεφτά θα εντυπωσιαστεί!!!
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Αρχιτέκτων δεν είμαι για να ξέρω το κάτι παραπάνω από σχεδιασμό, αλλά με βάση την όποια αισθητική έχω, τα θεωρώ όλα......χάλια!
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Τι να αντιγράψουν;;; Αυτές οι "μελέτες" δεν αξίζουν ούτε 1 ευρώ. Να το καταλαβαιναν και οι υποψηφιοι πελατες τι καλα που θα ηταν...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Μπα... Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες πληρώνουν. Ειδικά αν τους δείξει ο "μελετητής" με την "πρωτότυπη μελέτη" και κανένα "μουράτο" τρισδιάστατο , πληρώνουν και λένε και τραγουδάκια !
Elpinor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Νομική κάλυψη;;;; τρέχα γύρευε... προφανώς δεν υπάρχει. αν δεν υπάρχει, να μαζευτούμε όλοι, να ανεβάσουμε όλες τις μελέτες που έχουμε κάνει και να τις πουλάμε. Θα φτιάξουμε μια τεράστια db. Όποιος ιδιώτης ή εργολάβος θέλει να αγοράζει (με τιμές USA, όχι 19.90).Ένα χαρτζιλίκι θα το βγάλουμε άκοπα (την δουλειά μας την έχουμε ήδη πληρωθεί) και ο μηχανικός που θα αναλάβει να βγάλει την άδεια θα απαλλαχτεί από την σύνθεση (αλλά θα την πληρωθεί κανονικά).
Elpinor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 και βάζω και τις πρώτες 50 μελέτες
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 μήπως ενοούν 19.50/ μ2; Διαφορετικά πάμε κατα δ...ου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα