koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Αγοραζω μονο rammstein. Αν δεις ποσο παει το εισιτηριο για Rammstein μαζι Manowar στην Σοφια ή στην Κωνσταντινουπολη μαλλον θα θες να το κανεις το ταξιδακι....
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Γνωστές φίρμες : Mercedes Bmw VW Audi Siemens AEG BOSCH MIELE Kuppersbusch . . . συμπληρώστε οσες αλλες γνωρίζετε.Επι πλέον οσοι BARCODES αρχίζουν απο 400 έως 440 ειναι Γερμανικά Προϊόντα. Εγώ στη mercedes+bmw έκανα και πριν τα τελευταία γεγονότα εμπάργκο
MECH Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Νομίζω πιο σωστή κίνηση θα είναι απλά να στηρίξουμε τα ελληνικά προιόντα. Όπου μπορούμε.Κάτι που πάντα θα έπρεπε να το κάνουμε, αλλά που σήμερα πλέον είναι επιτακτική ανάγκη.
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δεν είναι λύση για μένα αυτές οι κινήσεις. Πρέπει να στηρίζουμε τις αξιόλογες προσπάθειες - προιόντα - επαγγελματίες απ'όπου κι αν προέρχονται. Πολιτική δεν θα κάνουμε στα Supermarkets... 'Ετσι νομίζω...
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 στηρίξουμε τα ελληνικά προιόντα αν εξαιρεσουμε τα αγροτικα ,ελληνικα προιοντα δεν μπορω να φανταστω.οπως και ελληνικη εργατικη ταξη.απλα δεν υπαρχει.
thomas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Άμεση απόλυση και του Ρεχάγκελ με κλωτσιές Ακόμα και για το Ευρωπαικό τον γερμανό πλήρωσες .
spy1551 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Aποκλείεται ο νεόπλουτος να μην αγοράσει τη Μercedes του. Μπουκοτάζ στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Με αρκετά άσχημα κουτιά γεμίσαμε τους δρόμους μας (golf).
cna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Εγώ θα έλεγα να αναπτύξουμε δική μας βιομηχανία και ας είναι τα προϊόντα μας ποιοτικά όσο και των Κινέζων. Διοχέτευση των (φθηνών) προϊόντων μας στους Γερμανούς και λοιπούς εταίρους και άσε τους μετά να κουρεύονται για να μειώσουν τα κόστη τους...
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 φιλε cna αυτο ανεκδοτο είναι?γιατι εχω γενικα παρακολουθησει οτι λες σοβαρα πραγματα,και τωρα εκπλησομε!!!
cna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 parist43 μέσα στον κυκεώνα είπα και εγώ να πω το δικό μου ανέκδοτο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα