Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι..

 

Θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση:

Tα εργοστάσια τροφίμων (catrering) , σε ποια κατηγορια ανήκουν για μελέτη πυρασφάλειας?

Σε χωρουσ συναθροισης κοινου (Εστιατόρια) ή σε Βιομηχανίες?

 

Ευχαριστω πολυ..

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε, η μελέτη πυρασφάλειας για τα εργοστάσια - βιομηχανίες - βιοτεχνίες - επαγ. εργαστήρια, με δραστηριότητα παραγωγή τροφίμων (catering), συντάσσεται με την ΚΥΑ 1589/2006 - δες και το site http://www.fireservice.gr στη ''Νομοθεσία''

  • 3 years later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Συνάδελοι αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Έχω μια περίπτωση νέου καταστήματος υγειονομικού 50 τ.μ. το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με παρασκευή φαγητού και διανομή κατ'οίκων. Επιδή ούτε στον 71/88 ούτε στην ΚΥΑ 1589/2006 βρήκα κάποια αναφορά για αντίστοιχη δραστηριότητα, έχετε κάποια ιδέα σε ποιά κατηγορία εντάσεται?

Edited by Jeff
Δημοσιεύτηκε

Υγειονομικά ανήκεις στην κατηγορία IV του άρθρου 14 της νέας υγειονομικής διάταξης "Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος". Από άποψη πυρασφάλειας εφόσον δεν έχεις αίθουσα κοινού αφού διανέμεις μόνο κατ΄οίκον, ανήκεις στα εμπορικά καταστήματα (Πυροσβεστική διάταξη 8γ) κατηγορία Ζ1, περίπτωση κε) εργαστήρια ειδών διατροφής που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν. 3325/2005. Ή, αν είναι νέο κτίριο στο άρθρο 9 του Π.Δ. 71/88 "Καταστήματα".

  • Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.