Highlander Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Στάσου 1 λεπτό, μιλάς - όπως βλέπεις το σχήμα- για την δεξιά ή την αριστερή κόκκινη διαγράμμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 @Highlander Προφανώς ''τρέχουν'' περιμετρικά δοκάρια και άρα η μικρή διαγραμμισμένη πλάκα αριστερά θα πατάει σε ένα από αυτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν εξώστης, με τις δύο μόνο πλευρές ''στον αέρα''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 παιδιά και οι δύο διαγραμμίσεις είναι στεγασμένες από προβολικό κουτί. Δυστυχώς τα στατικά είναι αυτά που βλέπετε και αφού έκανα το προσχέδιο μου ήρθαν από πολεοδομία (και μου έπεσε και η κολώνα μέσα στη σκάλα). Έχει περιμετρικά δοκάρια πάντως. Στις διατάξεις των ημιυπαιθρίων μπαίνει μόνο το μικρό κομμάτι που φρόντισα να εισέχει 1,80 το άλλο το μεγάλο είναι 3,25 πλάτος. Για αυτό είπα να τσεκάρω την υφιστάμενη κατάσταση καταρχάς και μετά να δω με το στατικό μου μήπως υπάρχει κάποια λύση άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisk80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 δυσκολο το σχημα σου....αν εχεις αποσταση Δ ειναι εξωστης.αν οχι Η/Χ. Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 εννοείς απόσταση Δ που μετράει όπως του φωταγωγού; Μιλάμε για προσθήκη Β κ' Γ ορόφου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Eπανέρχομαι γιατί είχα ξεχάσει αυτό: Δεν είναι η περίπτωση μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 θα ήταν αν δεν είχες πλάκα μεταξύ ε' και ζ', εσύ έχεις, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 ναι έχω...ευχαριστώ. Ουσιαστικά εγώ έχω το ένα κενό από τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα