ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Που εισαι ΑΡΗ ΧΑΝΙΑ που ανοιξες το θεμα????? Με τον Palex για άλλη μια φορά συμφωνούμε από ότι βλέπεις...!
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Σε γενικες γραμμες ολοι συμφωνουμε...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 ...απλα τσεκαριζόμαστε μεταξύ μας θα ελεγα, αν κανουμε κατι λαθος τουλαχιστον να το κανουμε ολοι μαζι να εχουμε και παρέα!
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Kαι ποιος θα φερνει τα τσιγαρα τοτε...??? Καλα εγω δεν καπνιζω για σας λεω.... Τελος τα οφ-τοπικ.. Εγω κανω την πρωτη μου μελετη στα μεταλλικα και τα εχω βρει λιγο σκουρα ειναι η αληθεια...Αλλα μαρεσει που υπαρχει κ κριση του μελετητη περισσοτερο.... Απλα όλα αυτα που συζηταμε μου φαίνοντια λιγο ρευστα...Δλδ βαζω αντιρηδες μου βγαινει ο στρεπτοκαμπτικος με ΙΡΕ270.... Ομως οι τεγιδες Ζ μπορουν να θεωρηθουν οτι θα δουλεψουν με την αντιρηδα???? Ή παει περιπατο η παραδοχη που εκανα??? Βάζω τα φορτια του ΕΚ και ειμαι αντιοικονομικος... Με τον κανονισμο του '45 θα ημουνα 2 διατομες κατω σιγουρα.... Επεσε κανα κτηριο που υπολογιστε μαυτον τον κανονισμο??? Η ιστορια θα δειξει...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Ομως οι τεγιδες Ζ μπορουν να θεωρηθουν οτι θα δουλεψουν με την αντιρηδα???? Ή παει περιπατο η παραδοχη που εκανα??? Κοιταξε εγω θα σε συμβουλευα μεχρι να αποκτησεις καποιο υπερπρογραμμα τυπου Sofιstik και να λυσεις και αρκετους μεταλλικους φορείς, να μην μπεις στην διαδικασία να συνυπολογίζεις όλους τους ευεργετικους παραγοντες που θα μπορούσαν να σε οδηγησουν σε μείωση της διατομης. Εγω δουλεύοντας μεχρι στιγμης με φεσπα και din1055 ουτε που το σκεφτομαι να μειώσω το μηκος στρεπτοκαμπτικου λυγισμου σε μία τεγίδα ψυχρης ελασης με αντιρήδες, που δεν ειναι και τσαμπα η τοποθετηση τους. Αυτα τα αφήνω για να κοιμαμαι πιο ησυχος.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Άλλο εννοεί. Να μειώσει τον στρεοπτοκαμπτικό σε ζύγωμα βάζοντας λοξές αντηρίδες που ξεκινάνε από τις τεγίδες ψυχρής ελάσεως
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Ο Αρης το επιασε....Για το ζυγωμα μιλαω...Οι τεγιδες δεν βγαινουν ουτε ανα 50εκ ανα τις βαλλεις...Αλλος μπελας κ αυτος...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 ουτε που το σκεφτομαι να μειώσω το μηκος στρεπτοκαμπτικου λυγισμου σε μία τεγίδα ψυχρης ελασης με αντιρήδες, που δεν ειναι και τσαμπα η τοποθετηση τους. Αυτα τα αφήνω για να κοιμαμαι πιο ησυχος. Sorry παιδία και εγω στο ζυγωμα αναφερόμουν , τυπογραφικό λαθος αντικαταστηστε το σε μια τεγίδα, με μια τεγιδα εννοουσα να μειωσεις το μηκος στρεπτκαμπτικου λυγισμου του ζυγώματος! Για να βγουν οι τεγιδες Τerry θα πρεπει να μην αφήσεις να αποκτήσουν θλιπτικο φορτίο. Στην πραξη αυτο επιτυγχάνεται με οβαλ οπες στις τεγίδες -μηκίδες, και τοποθετηση αλλων μελων προτυπων διατομων π.χ SHS στους κόμβους των χιαστων που διατρέχουν κατα μηκος όλο το φορεά σε όλα τα ανοίγματα. Στον υπολογιστη δεν ξέρω πως μπορείς να το πετύχεις αυτο, εξαρταται και απο το προγραμμα παλι. Δειτε και αυτη τη φωτό που βεβαια την εχω πετύχει μόνο σε ενα εργοταξιο με οβαλ οπές.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 εδώ δεν θα συμφωνήσω.... Μέχρι σήμερα όλα τα μεταλλικά στην Ελλάδα με τεγίδες θερμής είχαν σαν ορθοστάτη αντιανεμίου τις ίδιες τις τεγίδες. Φυσικά σαν ορθοστάτες αναλαμβάνουν θλίψη. Οβάλ βάζανε μόνο όπου είχαν αρμό 2 κτίρια. Εγώ δεν έχω δει ποτέ σε ψυχρής, οβάλ οπές.
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δεν πειράζει Αρη και η διαφωνία εχει την γλύκα της! Ουτε εγω εχω δει ποτε οβαλ σε λεπτοτοιχες. Ωστόσο για δείτε αυτο το σχέδιο, αφορά σε σχεδιασμό με απαιτήσεις πυραντοχής! Επιπλεον για αυτό που λές για την χρηση στο Ελλαδα παντα των τεγίδων ώς ορθοστάτη ισχύει αλλα δεν σημαίνει οτι ειναι και αυτομάτως σωστο. Αυτη η φωτο είναι απο το ίδιο κτιριο με την πρωτη φωτο, στο οποίο κτιριο ο μελετητης είχε βαλει όλες της μηκίδες με οβαλ οπές. Για τις τεγίδες δυστυχως δεν μπορώ πω γιατι δεν φαινοταν αυτό στο ύψος που ήταν. Δες όμως σε αυτην την φωτό που φαινεται η διαταξη στέγης ότι ο μελετητης εβαλε τελειως ανεξαρτητο ορθοστάτη βαρύτερης διατομής απο ότι η τεγίδα. Δεν λέω ότι και εγω χρησιμοποιώ τις οβαλ οπες αλλα το θέτω προς προβληματισμο και ίσως θα έπρεπε να το σπασουμε το θέμα σε ξεχωριστο thread.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα