Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναστολή οικοδομικών αδειών για 1 έτος στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος


Engineering News

Recommended Posts

Την αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών στην περιοχή βορείως του Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων και ειδικότερα στην περιοχή του αρχαιολογικού άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνος, αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

 

Η περιοχή αυτή, η οποία καταλαμβάνει 55 περίπου οικοδομικά τετράγωνα, τέθηκε σε καθεστώς αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών για ένα έτος.

 

Σχετικές εισηγήσεις είχε καταθέσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, το 2009, με σκοπό τη μελέτη αναθεώρησης του οικείου σχεδίου πόλης για την ανάπλαση και την ορθολογική οργάνωση της πολυσήμαντης για την πόλη της Αθήνας περιοχής της Ακαδημίας Πλάτωνος.

 

Πηγή:in.gr

Link to comment
Share on other sites

..... με σκοπό τη μελέτη αναθεώρησης του οικείου σχεδίου πόλης για την ανάπλαση και την ορθολογική οργάνωση της πολυσήμαντης για την πόλη της Αθήνας περιοχής της Ακαδημίας Πλάτωνος. ....

φέξε μου και γλίστρησα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.