panagiotiss Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 είμαι νέος στον χώρο των φ/β και θα ήθελα την βοήθεια σας από που να αρχίσω?
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Πάρε ένα καλό βιβλίο για αρχή. Μερικοί προτείνουν του Πέρδιου. Εγώ δεν το έχω διαβάσει. Και αν μπορείς πήγαινε σε σεμινάρια κτλ
panagiotiss Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 ενδιαφέρομαι να μάθω μελέτες φ/β και απ ότι ίδια έχετε μια μελέτη ανεβασμένη αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά!
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Συνάδελφε, αν αφιερώσεις λίγο χρόνο· με την χρήση της αναζήτησης θα βρεις πολλά χρήσιμα πράγματα.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Μονο πολυ διαβασμα φιλε.Ολοι ετσι καναμε.Πρωτα παρε ενα καλο βιβλιο.Του περδιου ειναι καλο αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
panagiotiss Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 πιο έχεις να μου πρωτινής? από Έλληνες συγγραφής!
shelby Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Του Πέρδιου είναι πολύ καλό αλλά δεν ξέρω του Φραγκιαδάκη αν είναι καλό
stefdim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Προτείνω του Φραγκιαδάκη σίγουρα. Είναι καλό, κατανοητό και χρήσιμο σε περίπτωση που δεν θες να μείνεις στη θεωρία. Βέβαια, υπάρχει και το "Planning and installing Photovoltaic Systems". Είναι πολύ χρήσιμο αλλά και ακριβό (130 euro περίπου)
shelby Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Βέβαια, υπάρχει και το "Planning and installing Photovoltaic Systems". Είναι πολύ χρήσιμο αλλά και ακριβό (130 euro περίπου) Συγγραφέας και εκδοτικός οίκος;
gregmav Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 http://books.google.gr/books?id=fMo3jJZDkpUC&dq=Planning+and+installing+Photovoltaic+Systems&source=gbs_navlinks_s
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα