spsonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 (edited) Για ανανέωση ΜΕΕΠ στην Α2 πληρωνουμε μονο τα χαρτοσημα των 35,22 ή και το παραβολο των 75, παλι? Edited Οκτώβριος 21 , 2013 by spsonis
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Το γράφει στις διακυρήξεις ότι είτε πας βεβαίωση ότι έχεις εκπληρώσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις σε τετοιους συλλογους είτε πηγαινεις ΥΔ οτι δεν εισαι γραμμενος σε τετοιους. Η τελευταία διακήρυξη που έχω, αναφέρει: Στα επαγγελματικά προσόντα "Να έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις εργοληπτικές οργανώσεις, εφόσον είναι εγγεγραμμένη." Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by civilpablo
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (edited) Διακύρηξη τύπου Β, άρθρο 23.2.2, εδάφιο ε: (αφορά τα δικαιολογητικά για τις δημοπρασίες) ε. Πιστοποιητικά εκπλήρωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς τις επαγγελματικέςεργοληπτικές ενώσεις ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένες σε τέτοιες οργανώσεις. Edited Οκτώβριος 23 , 2013 by Thodoris4
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 (edited) Για ανανέωση ΜΕΕΠ στην Α2 πληρωνουμε μονο τα χαρτοσημα των 35,22 ή και το παραβολο των 75, παλι? Kανονικά και τα 75. Για τπέδε το τραινάρουν οι αδιανόητοι καρεκλοκένταυροι εκεί...Μολις διάβασα ανακοίνωση του ΣΠΕΔΕΘ. Edited Οκτώβριος 25 , 2013 by Kane
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 (edited) ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΠΕΔΕ Ανεβάζω επιστολή που έστειλε το ΤΠΕΔΕ προς τη Διοικούσα του ΕΤΑΑ αναφορικά με το θέμα των νέων ασφλαισμένων. Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Από τα highlights της επιστολής 1. Δεν θέλουν να επιστρέφουν τις ήδη καταβληθείσες εισφορές σε περίπτωση διαγραφής σε όσους κάνανε χρήση των παροχών του ταμείου. Και καλά, θα πείτε οι πιο πολλοί ότι δεν έχετε κάνει χρήση των παροχών του ταμείου. Εμ έλα που έχετε κάνει κατ' αυτούς. Και η χορήγηση ενημερότητας θεωρείται χρήση των παροχών του ταμείου!!! 2. Μπορείς να πάρεις χρήματα πίσω για όσο καιρό δεν έκανες χρήση των παροχών του ταμείου! Δηλαδή για τα χρόνια που πλήρωνες αλλά δεν έπαιρνες ενημερότητας (καλό?). Αλλά αυτα τα χρήματα θα τα πάρεις όταν κριθεί ότι δε δικαιούσε εφ' άπαξ. Δηλαδή όταν πάρεις σύνταξη!!! 3. Δικαιούνται να μην γραφτούν στο ΤΠΕΔΕ όσοι εργολήπτες είναι διπλωματούχοι και έχουν γραφτεί στο ΤΣΜΕΔΕ κατ' ευθείαν μετά την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Οι υπόλοιποι που τους προέκυψε το ΤΣΜΕΔΕ στην πορεία όχι. 4. Όσοι θέλετε να πληρώνετε ΤΠΕΔΕ θα κάνετε αίτηση διαγραφής με γνήσιο υπογραφής. Όπως λένε χαρακτηριστικά... η διαγραφή αφορά το μέλλον, άρα θα πρέπει να πληρώσεις μέχρι την ημερομηνία διαγραφής αλλιώς δε θα διαγράφεσαι!!! Ίδού τι κάνει ένας δημόσιος φορέας όταν βλέπει να χάνει το τσιφλίκι του.... πουλάει τρελίτσα!!! Asfalisi Neon TPEDE-1.pdf Edited Δεκέμβριος 14 , 2013 by kpapaxr
Kane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 Aκου να δείς... Δηλαδή εάν ενας μηχανικός ΤΕ - ΕΔΕ "νέος" ασφαλισμένος είναι εγγεγραμένος στο ΤΕΒΕ, ΔΕΝ εχει δικαίωμα να διαγραφεί απ'το ΤΠΕΔΕ. Ενώ ο αντίστοιχος ΤΕ ΕΔΕ νεος πο ασφαλίστηκε στο ΤΣΜΕΔΕ, έχει το δικάιωμα. Και εννοείται οτι δεν θα επέστρεφαν επουδενί τα χρήματα...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 H isonomia σε όλο το μεγαλείο της.
spsonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Εγω που εχω πληρωσει δηλαδη για το 13 και προκειται εως τελος του χρονου να κανω αιτηση διαγραφης, αλλα χρωσταω 180 ευρω απο κερατιατικες προσαυξησεις που εκαναν περυσι χωρις να μου το πουν, τι γινεται? Θα πληρωσω για να ξεγραφτω?
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (edited) ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΠΕΔΕ Ανεβάζω επιστολή που έστειλε το ΤΠΕΔΕ προς τη Διοικούσα του ΕΤΑΑ αναφορικά με το θέμα των νέων ασφλαισμένων. Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Από τα highlights της επιστολής 1. Δεν θέλουν να επιστρέφουν τις ήδη καταβληθείσες εισφορές σε περίπτωση διαγραφής σε όσους κάνανε χρήση των παροχών του ταμείου. Και καλά, θα πείτε οι πιο πολλοί ότι δεν έχετε κάνει χρήση των παροχών του ταμείου. Εμ έλα που έχετε κάνει κατ' αυτούς. Και η χορήγηση ενημερότητας θεωρείται χρήση των παροχών του ταμείου!!! Αίσχος!! Οι άνθρωποι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και προσπαθούν να τραβήξουν κι όλους εμάς.... Μία διευκρίνηση. Η ενημερότητα δεν αποστέλλονταν κάθε φορά που πλήρωνε κάποιος τη χρονιά; Δλδ πάντα χορηγούσαν ενημερότητα. Άρα όλοι κάναν χρήση των παροχών... Κάνω λάθος; Edited Δεκέμβριος 16 , 2013 by Thodoris4
civilpablo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Ότι αρπάξουν. Εγώ για το 13 δεν ζήτησα ενημερότητα, ούτε θέλω. Μας λένε ότι θα πληρώσω τώρα για να μου επιστραφεί όταν θα πάρω σύνταξη? Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε πριν την αλλαγή του χρόνου γιατί αυτοί θα μας χρεώσουν και την νέα χρονιά. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα