Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Ανάγκη αποθήκης


petros10

Recommended Posts

Γεια σας. Αν μπορείτε σας παρακαλώ βοηθήστε με στο παρακάτω πρόβλημά μου.

Έχω ένα κτήμα με ένα σπιτάκι εντός οικισμού με ρεύμα (όλα νόμιμα). Για τις αγροτικές ανάγκες του κτήματος (εργαλεία, υλικά, μηχανήματα κλπ) χρειάζομαι μια αποθήκη όχι πάνω από 15-20 τ.μ.

Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι :

Α) αν μπορώ να έχω αυτήν την αποθήκη χωρίς να αυξηθούν τα τετραγωνικά μέτρα δόμησης του οικοπέδου και με ποιο κόστος περίπου.

Β) Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, ποιος άλλος τρόπος υπάρχει για να φτιάξω αυτήν την αποθήκη με το λιγότερο δυνατό κόστος. Στην αποθήκη δεν χρειάζομαι ρεύμα ούτε νερό. Το έδαφος είναι επίπεδο και δεν χρειάζονται έργα ομαλοποίησης του εδάφους .

Με ενδιαφέρουν μόνο οι νόμιμες λύσεις. Δεν είμαι αγρότης αλλά δηλώνω αγροτική εκμετάλλευση από το κτήμα στη δήλωση κάθε χρόνο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αν θελεις να εισαι 100% νομιμος πρεπει να βγαλεις αδεια οικοδομης.. Αρκει καταρχην να εχεις υπολοιπο δομησης.. Γιατι δεν θες να αυξηθουν οπως λες τα τετραγωνικα δομησης?

Link to comment
Share on other sites

Δες τη δυνατοτητα αδειας μικρης κλιμακας για αγροτικη αποθηκη Ειναι στα τετραγωνικα που θελεις (15μ2) . Κανε μια βολτα απο τη διεθυνση αγροτικης αναπτυξης της Νομαρχιας σου (οχι πολεοδομια, προσοχη πού λεω)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πράγματι πήγα στη Δ/νση Γεωργίας και μου είπαν οτι η αγροτική αποθήκη πρέπει να είναι πέτρινη μέχρι 15 τμ με κεραμίδια. Ομως όπως καταλαβαίνετε η πέτρινη αποθήκη θα κοστίσει κατασευαστιά αρκετά περισσότερο από ότι άλλο υλικό. Θα δώ τι θα κάνω. Σας ευχαριστώ πάντως και Καλή Ανάσταση !

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.